head_banner
Bisnis Retek kasusun saka telung platform: Motors, Die-Casting lan manufaktur CNC lan kabel harne karo telung situs manufaktur.Motor Retek diwenehake kanggo penggemar omah, ventilasi, prau, pesawat udara, fasilitas medis, fasilitas laboratorium, truk lan mesin otomotif liyane.Sabuk kabel Retek ditrapake kanggo fasilitas medis, mobil, lan peralatan rumah tangga.

Brushless Inrunner Motors

  • Smart BLDC Motor-W3220

    Smart BLDC Motor-W3220

    Motor DC tanpa sikat seri W32 iki (Dia. 32mm)nggunakake kahanan kerja sing kaku ing piranti cerdas kanthi kualitas sing padha karo jeneng gedhe liyane nanging larang regane kanggo ngirit dolar.

     Bisa dipercaya kanggo kondisi kerja sing tepat karo tugas kerja S1, poros baja tahan karat, kanthi syarat syarat umur 20000 jam.

  • Struktur Nyenyet Otomotif Kompak BLDC Motor-W3085

    Struktur Nyenyet Otomotif Kompak BLDC Motor-W3085

    W30 seri iki motor DC brushless (Dia. 30mm) Applied kahanan apa kaku ing kontrol otomotif lan aplikasi komersial nggunakake.

    Awet kanggo kondisi kerja geter sing atos kanthi tugas kerja S1, poros baja tahan karat, lan perawatan permukaan anodisasi kanthi syarat syarat umur 20000 jam.

  • Torsi Dhuwur Otomotif Listrik BLDC Motor-W5795

    Torsi Dhuwur Otomotif Listrik BLDC Motor-W5795

    W57 seri iki motor DC brushless (Dia. 57mm) Applied kahanan kerja kaku ing kontrol otomotif lan aplikasi komersial nggunakake.

    Motor ukuran iki populer banget lan loropaken kanggo pangguna amarga ekonomi relatif lan kompak dibandhingake karo motor tanpa sikat ukuran gedhe lan motor sikat.

  • Torsi Dhuwur Otomotif Listrik BLDC Motor-W4241

    Torsi Dhuwur Otomotif Listrik BLDC Motor-W4241

    Motor DC tanpa sikat seri W42 iki ngetrapake kahanan kerja sing kaku ing kontrol otomotif lan aplikasi panggunaan komersial.Fitur kompak sing akeh digunakake ing lapangan otomotif.

  • Intelligent Robust BLDC Motor-W5795

    Intelligent Robust BLDC Motor-W5795

    W57 seri iki motor DC brushless (Dia. 57mm) Applied kahanan kerja kaku ing kontrol otomotif lan aplikasi komersial nggunakake.

     Motor ukuran iki populer banget lan loropaken kanggo pangguna amarga ekonomi relatif lan kompak dibandhingake karo motor tanpa sikat ukuran gedhe lan motor sikat.

  • Irit BLDC Motor-W80155

    Irit BLDC Motor-W80155

    Motor DC tanpa sikat seri W80 iki (Dia. 80mm) ngetrapake kahanan kerja sing kaku ing kontrol otomotif lan aplikasi panggunaan komersial.

    Iki dirancang khusus kanggo pelanggan panjaluk ekonomi kanggo penggemar, ventilator, lan pembersih udara.

  • Torsi Dhuwur Otomotif Listrik BLDC Motor-W8078

    Torsi Dhuwur Otomotif Listrik BLDC Motor-W8078

    Motor DC tanpa sikat seri W80 iki (Dia. 80mm) ngetrapake kahanan kerja sing kaku ing kontrol otomotif lan aplikasi panggunaan komersial.

    Kapabilitas sing dinamis, kakehan lan kapadhetan daya dhuwur, efisiensi luwih saka 90% - iki minangka ciri motor BLDC kita.Kita minangka panyedhiya solusi utama motor BLDC kanthi kontrol terpadu.Apa minangka versi servo commutated sinusoidal utawa karo antarmuka Ethernet Industrial - motor kita menehi keluwesan kanggo digabungake karo gearboxes, rem utawa encoders - kabeh kabutuhan saka siji sumber.

  • Torsi Dhuwur Otomotif Listrik BLDC Motor-W8680

    Torsi Dhuwur Otomotif Listrik BLDC Motor-W8680

    Motor DC tanpa sikat seri W86 iki (ukuran persegi: 86mm * 86mm) ditrapake kanggo kahanan kerja sing kaku ing kontrol industri lan aplikasi panggunaan komersial.ngendi torsi dhuwur kanggo rasio volume dibutuhake.Iki minangka motor DC tanpa sikat kanthi stator tatu njaba, rotor magnet bumi / kobalt lan sensor posisi rotor efek Hall.Torsi puncak sing dipikolehi ing sumbu ing voltase nominal 28 V DC yaiku 3,2 N * m (min).Kasedhiya ing macem-macem omah, cocog karo MIL STD.Toleransi geter: miturut MIL 810. Kasedhiya nganggo utawa tanpa tachogenerator, kanthi sensitivitas miturut syarat pelanggan.

  • W6045

    W6045

    Motor DC tanpa sikat seri W60 iki (Dia. 45mm) ngetrapake kahanan kerja sing kaku ing blower, kanthi kualitas sing padha karo merek gedhe liyane nanging larang regane kanggo ngirit dolar.

    Awet kanggo kondisi kerja geter sing atos kanthi tugas kerja S1, poros baja tahan karat kanthi syarat syarat umur 1000 jam.

  • Torsi Dhuwur Otomotif Listrik BLDC Motor-W6045

    Torsi Dhuwur Otomotif Listrik BLDC Motor-W6045

    Ing jaman modern piranti listrik lan gadget, mesthine ora kaget yen motor tanpa sikat dadi luwih umum ing produk ing saben dinane.Sanajan motor tanpa sikat diciptakake ing pertengahan abad kaping 19, ora nganti taun 1962 dadi sregep komersial.

    Motor DC brushless seri W60 iki (Dia. 60mm) ngetrapake kahanan kerja sing kaku ing kontrol otomotif lan aplikasi panggunaan komersial. Dikembangake khusus kanggo alat listrik lan alat berkebun kanthi revolusi kacepetan dhuwur lan efisiensi dhuwur kanthi fitur kompak.

  • Irit BLDC Motor-W130310

    Irit BLDC Motor-W130310

    Motor DC tanpa sikat seri W130 iki (Dia. 130mm), ngetrapake kahanan kerja sing kaku ing kontrol otomotif lan aplikasi panggunaan komersial.

    Iki brmotor nonstopdirancang kanggo ventilasi udara lan penggemar, omahe digawe saka lembaran logam kanthi fitur ventilasi udara, cdesain ompact lan entheng luwih kondusif kanggo aplikasi penggemar aliran aksial lan penggemar tekanan negatif

  • Precise BLDC Motor-W6385A

    Precise BLDC Motor-W6385A

    Motor DC tanpa sikat seri W63 iki (Dia. 63mm) ngetrapake kahanan kerja sing kaku ing kontrol otomotif lan aplikasi panggunaan komersial.

    Kapabilitas sing dinamis, kakehan lan kapadhetan daya dhuwur, efisiensi luwih saka 90% - iki minangka ciri motor BLDC kita.Kita minangka panyedhiya solusi utama motor BLDC kanthi kontrol terpadu.Apa minangka versi servo commutated sinusoidal utawa karo antarmuka Ethernet Industrial - motor kita menehi keluwesan kanggo digabungake karo gearboxes, rem utawa encoders - kabeh kabutuhan saka siji sumber.