Torsi Dhuwur Otomotif Listrik BLDC Motor-W6045

Katrangan singkat:

Ing jaman modern piranti listrik lan gadget, mesthine ora kaget yen motor tanpa sikat dadi luwih umum ing produk ing saben dinane.Sanajan motor tanpa sikat diciptakake ing pertengahan abad kaping 19, ora nganti taun 1962 dadi sregep komersial.

Motor DC brushless seri W60 iki (Dia. 60mm) ngetrapake kahanan kerja sing kaku ing kontrol otomotif lan aplikasi panggunaan komersial. Dikembangake khusus kanggo alat listrik lan alat berkebun kanthi revolusi kacepetan dhuwur lan efisiensi dhuwur kanthi fitur kompak.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Motor DC tanpa sikat sing efisien dhuwur iki, magnet digawe dening NdFeB (Neodymium Ferrum Boron) lan laminasi tumpukan standar dhuwur. Dibandhingake karo motor dc sing disapu, nduweni fitur sing apik kaya ing ngisor iki:

● Lower Maintenance:Brushs pungkasanipun ambruk amarga gesekan, asil sparking, inefficiency lan wekasanipun motor non-fungsi.
● Kurang Panas: Kajaba iku, energi sing ilang saka gesekan diilangi, lan panas sing diakibatake gesekan ora dadi masalah maneh.
● Korek: Motor tanpa sikat bisa digunakake nganggo magnet sing luwih cilik.
● Luwih kompak: amarga efisiensi dhuwur, ukurane uga luwih cilik.

Spesifikasi Umum

● Pilihan Tegangan: 12VDC, 24VDC, 36VDC, 48VDC, 230VAC

● Daya Output: 15~1000 watt.

● Siklus Tugas: S1, S2.

● Range Kacepetan: nganti 100.000 rpm.

●Suhu Operasional: -20°C nganti +60°C.

● Kelas Isolasi: Kelas F, Kelas H.

●Jenis bantalan: bantalan bal.

●Bahan poros: #45 Baja, Baja Tahan Karat, Cr40.

Aplikasi

GRINDER DAGING, MIXER, BLENDER, CHAINSAW, POWER WRENCH, LAWN MOWER, GRASS TRIMMERS AND SHREDDERS LAN LAIN-LAIN.

微信图片_20230503143454
微信图片_20230503143503
aplikasi1
aplikasi2
aplikasi

ukuran

W6045_dr

Kurva khas @25.2VDC

W6045-kurva

FAQ

1. Apa rega sampeyan?

Prices kita tundhuk specification gumantung syarat technical.Kita bakal menehi tawaran kanthi jelas ngerti kahanan kerja lan syarat teknis.

2. Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?

Ya, kita mbutuhake kabeh pesenan internasional duwe jumlah pesenan minimal sing terus-terusan.Biasane 1000PCS, nanging kita uga nampa pesenan sing digawe khusus kanthi jumlah sing luwih cilik kanthi biaya sing luwih dhuwur.

3. Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing cocog?

Ya, kita bisa nyedhiyani paling dokumentasi kalebu Certificates of Analysis / Conformance;Asuransi;Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

4. Apa wektu timbal rata-rata?

Kanggo conto, wektu timbal kira-kira 14 dina.Kanggo produksi massal, wektu timbal yaiku 30 ~ 45 dina sawise nampa pembayaran simpenan.Wektu timbal dadi efektif nalika (1) kita wis nampa simpenan, lan (2) kita duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan.Yen wektu timbal kita ora cocog karo tenggat wektu sampeyan, bukak syarat sampeyan karo adol sampeyan.Ing kabeh kasus kita bakal nyoba kanggo nampung kabutuhan.Ing sawetara kasus, kita bisa nindakake.

5. Apa jinis cara pembayaran sampeyan nampa?

Sampeyan bisa nggawe pembayaran menyang akun bank, Western Union utawa PayPal: 30% simpenan ing advance, 70% imbangan sadurunge kiriman.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita