head_banner
Bisnis Retek kasusun saka telung platform: Motors, Die-Casting lan manufaktur CNC lan kabel harne karo telung situs manufaktur.Motor Retek diwenehake kanggo penggemar omah, ventilasi, prau, pesawat udara, fasilitas medis, fasilitas laboratorium, truk lan mesin otomotif liyane.Sabuk kabel Retek ditrapake kanggo fasilitas medis, mobil, lan peralatan rumah tangga.

W8078

  • Torsi Dhuwur Otomotif Listrik BLDC Motor-W8078

    Torsi Dhuwur Otomotif Listrik BLDC Motor-W8078

    Motor DC tanpa sikat seri W80 iki (Dia. 80mm) ngetrapake kahanan kerja sing kaku ing kontrol otomotif lan aplikasi panggunaan komersial.

    Kapabilitas sing dinamis, kakehan lan kapadhetan daya dhuwur, efisiensi luwih saka 90% - iki minangka ciri motor BLDC kita.Kita minangka panyedhiya solusi utama motor BLDC kanthi kontrol terpadu.Apa minangka versi servo commutated sinusoidal utawa karo antarmuka Ethernet Industrial - motor kita menehi keluwesan kanggo digabungake karo gearboxes, rem utawa encoders - kabeh kabutuhan saka siji sumber.