Mantap disapu resik DC Motor-D91127

Katrangan singkat:

Motor DC disapu resik nawakake kaluwihan kaya biaya-efektifitas, linuwih lan mathuk kanggo lingkungan operasi nemen.Salah sawijining keuntungan gedhe sing diwenehake yaiku rasio torsi-kanggo-inersia sing dhuwur.Iki ndadekake akeh motor DC disapu resik cocok kanggo aplikasi sing mbutuhake tingkat torsi dhuwur ing kacepetan kurang.

Seri D92 iki disapu resik DC motor (Dia. 92mm) Applied kanggo kahanan apa kaku ing aplikasi komersial lan industri kayata mesin thrower tenis, grinders tliti, mesin otomotif lan etc.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Minangka motor DC disapu resik efisien dhuwur kompak, kita kurban rong versi wesi sembrani, wesi sembrani digawe saka NdFeB (Neodymium Ferrum Boron) pilihan, menehi torsi luwih sehat lan kuat mbandhingaké wesi sembrani ferrite conventional.Pilihan liyane digawe saka ferit sing ekonomis.

Awet kanggo kondisi kerja geter sing atos kanthi tugas kerja S1.Fitur muter mburi batang sing kenceng ngidini aplikasi khusus kanggo gerakan aksial sing nyenyet.Batang baja tahan karat, lan perawatan permukaan anodizing bisa digawe khusus.

Spesifikasi Umum

● Range Tegangan: 130VDC, 162VDC.

● Daya Output: 350~1000 watt.

● Tugas: S1, S2.

● Range Kacepetan: 1000rpm nganti 9,000 rpm.

● Suhu sekitar: -20°C nganti +40°C.

● Kelas Isolasi: Kelas F, Kelas H.

● Jinis bantalan: bantalan bal merek tugas abot.

● Bahan poros opsional: #45 Baja, Cr40.

● Perawatan lumahing omah opsional: Powder Coated, Electroplating, Anodizing.

● Jinis Omah: Berventilasi Udara, IP67, IP68.

● Fitur Slot: Skew Slot, Lurus Slot.

● EMC / EMI Performance: dipasang karo kapasitor kanggo mesthekake EMI / EMC conformity.

● RoHS Compliant.

● Motors dibangun dening CE lan UL standar.

Aplikasi

POMPA NYEDOT, PEMBUKA JENDELA, POMPA DIAPHRAGM, PEMBERSIH VACUUM, TAPEL LEWAT, KENDARAAN ELEKTRIK, KERETA GOLF, KEREK, WINCHES, GRINDER PRECISION, MESIN OTOMOTIF, MESIN PENGOLAHAN SAMPAH PANGAN lan lsp.

aplikasi1
aplikasi2

ukuran

D91127A_dr

Paramèter

Model D89/D90/D91
voltase dirating V dc 12 24 48
kacepetan Rated rpm 3200 3000 3000
Dirating torsi Nm 0.5 1.0 1.6
saiki A 20 20 14
Ora ana kacepetan mbukak rpm 4200 3500 3800
Ora ana beban saiki A 3 2 1
Inersia rotor kgcm2 1.45 2.6 2.6
Bobot motor kg 4 5 15
dawa motor mm 155 199 199

Kurva khas @90VDC

D91127A_cr

FAQ

1. Apa rega sampeyan?

Prices kita tundhuk specification gumantung syarat technical.Kita bakal menehi tawaran kanthi jelas ngerti kahanan kerja lan syarat teknis.

2. Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?

Ya, kita mbutuhake kabeh pesenan internasional duwe jumlah pesenan minimal sing terus-terusan.Biasane 1000PCS, nanging kita uga nampa pesenan sing digawe khusus kanthi jumlah sing luwih cilik kanthi biaya sing luwih dhuwur.

3. Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing cocog?

Ya, kita bisa nyedhiyani paling dokumentasi kalebu Certificates of Analysis / Conformance;Asuransi;Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

4. Apa wektu timbal rata-rata?

Kanggo conto, wektu timbal kira-kira 14 dina.Kanggo produksi massal, wektu timbal yaiku 30 ~ 45 dina sawise nampa pembayaran simpenan.Wektu timbal dadi efektif nalika (1) kita wis nampa simpenan, lan (2) kita duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan.Yen wektu timbal kita ora cocog karo tenggat wektu sampeyan, bukak syarat sampeyan karo adol sampeyan.Ing kabeh kasus kita bakal nyoba kanggo nampung kabutuhan.Ing sawetara kasus, kita bisa nindakake.

5. Apa jinis cara pembayaran sampeyan nampa?

Sampeyan bisa nggawe pembayaran menyang akun bank, Western Union utawa PayPal: 30% simpenan ing advance, 70% imbangan sadurunge kiriman.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita