head_banner
Bisnis Retek kasusun saka telung platform: Motors, Die-Casting lan manufaktur CNC lan kabel harne karo telung situs manufaktur.Motor Retek diwenehake kanggo penggemar omah, ventilasi, prau, pesawat udara, fasilitas medis, fasilitas laboratorium, truk lan mesin otomotif liyane.Sabuk kabel Retek ditrapake kanggo fasilitas medis, mobil, lan peralatan rumah tangga.

D104176

  • Motor DC Brushed Kuat-D104176

    Motor DC Brushed Kuat-D104176

    Seri D104 iki disapu resik motor DC (Dia. 104mm) Applied kahanan apa kaku.Produk Retek ngasilake lan nyediakake macem-macem motor dc sikat kanthi nilai tambah adhedhasar spesifikasi desain sampeyan.Motor dc sing disikat wis diuji ing kahanan lingkungan industri sing paling angel, dadi solusi sing dipercaya, sensitif biaya lan gampang kanggo aplikasi apa wae.

    Motor dc kita minangka solusi sing larang regane nalika daya AC standar ora bisa diakses utawa dibutuhake.Padha duwe rotor elektromagnetik lan stator kanthi magnet permanen.Kompatibilitas ing industri motor dc sikat Retek ndadekake integrasi menyang aplikasi sampeyan gampang.Sampeyan bisa milih salah siji opsi standar utawa takon karo insinyur aplikasi kanggo solusi sing luwih spesifik.