Mantap disapu resik DC Motor-D64110

Katrangan singkat:

D64 seri iki disapu resik motor DC (Dia. 64mm) iku ukuran cilik motor kompak, dirancang karo kualitas padha mbandingaken kanggo merek gedhe nanging biaya-efektif kanggo dolar nyimpen.

Awet kanggo kondisi kerja geter sing atos kanthi tugas kerja S1, poros baja tahan karat, lan perawatan permukaan anodizing kanthi syarat syarat umur 1000 jam.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Motor kasebut bisa digunakake minangka motor kontrol (majelis encoder) lan motor penggerak.Uga bisa dilengkapi kothak gear cacing lan kotak gear planet kanggo macem-macem aplikasi.

Spesifikasi Umum

● Range Tegangan: 12VDC, 24VDC, 130VDC, 162VDC.

● Daya Output: 15~150 watt.

● Tugas: S1, S2.

● Range Kacepetan: nganti 9.000 rpm.

● Suhu Operasional: -20°C nganti +40°C.

● Kelas Isolasi: Kelas F, Kelas H.

● Jinis bantalan: bantalan bal merek tahan lama.

● Bahan poros opsional: #45 Baja, Baja Tahan Karat, Cr40.

● Perawatan lumahing omah opsional: Powder Coated, Electroplating, Anodizing.

● Jinis Omah: IP67, IP68.

● Fitur Slot: Slot Lurus standar- Fitur Slot Skewed kasedhiya.

● Kinerja EMC/EMI: lulus kabeh testing EMC lan EMI.

● Sertifikasi: CE, CSA, ETL, UL.

Aplikasi

KURSI RODA, POMPA AIR KANGGO KOLAM RENANG, PERALATAN PERLINDUNGAN LINGKUNGAN, PERALATAN GYM, KIPAS OTOMATIS, MESIN KITTING, MESIN WELDER LAN Lsb.

20220423105652 (5)
20220423105652 (1)
20220423105652 (1)
20220423105652 (2)
20220423105652 (6)

ukuran

D64110_dr

Paramèter

Model D60/D64
voltase dirating V dc 12 24 48
kacepetan Rated rpm 2800 2800 2800
Dirating torsi mN.m 250 250 250
saiki A 9.0 4.5 2.9
Miwiti torsi mN.m 1300 1300 1300
Miwiti saiki A 39 19.5 13
Ora ana kacepetan mbukak rpm 3500 3500 3500
Ora ana beban saiki A 1.2 0.8 0.5
Demag saiki A 60 30 20
Inersia rotor Gcm2 400 400 400
Bobot motor g 1000 1000 1000
dawa motor mm 95 95 95

Kurva khas @90VDC

D64110_cr

FAQ

1. Apa rega sampeyan?

Prices kita tundhuk specification gumantung syarat technical.Kita bakal menehi tawaran kanthi jelas ngerti kahanan kerja lan syarat teknis.

2. Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?

Ya, kita mbutuhake kabeh pesenan internasional duwe jumlah pesenan minimal sing terus-terusan.Biasane 1000PCS, nanging kita uga nampa pesenan sing digawe khusus kanthi jumlah sing luwih cilik kanthi biaya sing luwih dhuwur.

3. Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing cocog?

Ya, kita bisa nyedhiyani paling dokumentasi kalebu Certificates of Analysis / Conformance;Asuransi;Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

4. Apa wektu timbal rata-rata?

Kanggo conto, wektu timbal kira-kira 14 dina.Kanggo produksi massal, wektu timbal yaiku 30 ~ 45 dina sawise nampa pembayaran simpenan.Wektu timbal dadi efektif nalika (1) kita wis nampa simpenan, lan (2) kita duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan.Yen wektu timbal kita ora cocog karo tenggat wektu sampeyan, bukak syarat sampeyan karo adol sampeyan.Ing kabeh kasus kita bakal nyoba kanggo nampung kabutuhan.Ing sawetara kasus, kita bisa nindakake.

5. Apa jinis cara pembayaran sampeyan nampa?

Sampeyan bisa nggawe pembayaran menyang akun bank, Western Union utawa PayPal: 30% simpenan ing advance, 70% imbangan sadurunge kiriman.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita