Babagan awake dhewe

KAREPLAN VISI

font door-retek-1

Visi Perusahaan:Dadi panyedhiya solusi gerakan sing dipercaya global.

Karep:Nggawe pelanggan sukses lan pangguna pungkasan seneng.

PERUSAHAANPROFIL

Ora kaya supplier motor liyane, sistem teknik Retek nyegah adol motor lan komponen kanthi katalog amarga saben model wis disesuaikan kanggo para pelanggan.Pelanggan yakin manawa saben komponen sing ditampa saka Retek dirancang kanthi spesifikasi sing tepat.Solusi total kita minangka kombinasi inovasi lan kemitraan kerja sing cedhak karo para pelanggan lan pemasok.

Mesin CNC 2
pinter

Bisnis Retek kasusun saka telung platform: Motors, Die-Casting lan manufaktur CNC lan kabel harness.Produk Retek kasedhiya kanggo penggemar omah, ventilasi, prau, pesawat udara, fasilitas medis, fasilitas laboratorium, truk lan mesin otomotif liyane.

Sugeng rawuh kanggo ngirim RFQ, dipercaya sampeyan bakal entuk produk lan layanan sing paling murah ing kene!

KENAPAPILIHUS

1. Rentengan pasokan padha karo jeneng gedhe liyane.

2. Rantai pasokan sing padha nanging overhead sing luwih murah nyedhiyakake kaluwihan sing paling murah.

3. tim Engineering liwat 16 taun pengalaman nyewo saka perusahaan umum.

4. Solusi One-Stop saka manufaktur nganti teknik inovatif.

5. Turnaround cepet ing 24 jam.

6. Swara 30% wutah saben taun ing 5 taun kepungkur.

PELANGGAN KHASLan pangguna

STAFGAYA

睿创员工合影

NENGEndi WE

● Pabrik China
● Kantor Amerika Utara
● Kantor Timur Tengah
● Kantor Tanzania
● Pabrik China

Suzhou Retek Electric Technology Co., Ltd.

Bldg10, 199 Jinfeng Rd, Distrik Baru, Suzhou, 215129, China

Telpon: +86-13013797383

Email:sean@retekmotion.com

● Kantor Amerika Utara

Solusi Motor Listrik

220 Hensonshire Dr, Mankato, MN 56001, USA

Telpon: +1-612-746-7624

Email:sales@electricmotorsolutions.com

● Kantor Timur Tengah

Muhammad Qasid

State area GT road gujrat, Pakistan

Telpon: +92-300-9091999 / +92-333-9091999

Email: m.qasid@hotmail.com

● Kantor Tanzania

Atma Electronic & Software Ltd.

Plot No. 2087, Blok E, Boko Dovya - Distrik Kinondoni.POBox 7003 - Dar Es Salaam, Tanzania.

Telpon: +255655286782

Milestone dadi pemain global

2012
2014
2016
2018
2018
2019
2019
2019
2019
2020
2020
2019
2020
2020
2021
2021
2022
2022
2022
2022
2022
2022
2022

6 bisnis dagang karyawan diadegake

Miwiti produksi motor

Motor tanpa sikat diekspor kanggo aplikasi fasilitas medis

Motor gear tanpa sikat diwenehake menyang 3M

Dipindhah menyang situs anyar kanggo expansion.Injeksi, die-casting lan manufaktur presisi ing omah.

Manufaktur sabuk kabel nyiyapake lan diekspor menyang Australia lan Selandia Baru.

Blower Motors diekspor menyang Inggris

Disikat motor gear DC diekspor menyang Walanda lan Yunani

Disikat motor gear DC diekspor menyang Turki

Bisnis dipérang dadi telung platform: Motors, Die-Casting lan manufaktur CNC lan Wire Harnesses.

Motor kipas pendingin tanpa sikat sing diekspor menyang AS kanggo helikopter

Proyek hiburan skating roller listrik sukses kanggo pelanggan Eropa.

Motor DC tanpa sikat diekspor menyang Swedia kanggo yatch

Disikat motor gear DC diekspor menyang Ekuador

Motor tanpa sikat ngekspor Pakistan lan Timur Tengah

Pompa diafragma tanpa sikat 8000hrs kasil sawise eksperimen 5 taun kanggo pasar AS.

Motor kipas "AirVent" merek kadhaptar ing Amerika Utara

Bisnis Filter respirator nyiyapake lan nyedhiyakake kanggo pasar AS

Respirator pump motor produksi massive kanggo pasar USA

Miwiti manufaktur kabel injeksi tekanan rendah kanggo lapangan semi-konduktor

Aliran Udara Konstan 3.3" EC motor(AirVentTM)" lulus tes ing Kanada.

Bisnis peralatan rumah tangga B2C didegake kanggo Amerika Utara lan Asia Tenggara

Produk Retek nyakup luwih saka 20 negara lan wilayah.