head_banner
Bisnis Retek kasusun saka telung platform: Motors, Die-Casting lan manufaktur CNC lan kabel harne karo telung situs manufaktur.Motor Retek diwenehake kanggo penggemar omah, ventilasi, prau, pesawat udara, fasilitas medis, fasilitas laboratorium, truk lan mesin otomotif liyane.Sabuk kabel Retek ditrapake kanggo fasilitas medis, mobil, lan peralatan rumah tangga.

Brushless Outrunner Motors

  • Njaba rotor motor-W4215

    Njaba rotor motor-W4215

    Motor rotor njaba minangka motor listrik sing efisien lan dipercaya sing digunakake ing produksi industri lan peralatan rumah tangga.Prinsip inti yaiku nyelehake rotor ing njaba motor.Iku nggunakake desain rotor njaba majeng kanggo nggawe motor luwih stabil lan efisien sak operasi.Motor rotor njaba nduweni struktur kompak lan kapadhetan daya dhuwur, saéngga bisa nyedhiyakake output daya sing luwih gedhe ing papan sing winates.Ing aplikasi kayata drone lan robot, motor rotor njaba nduweni kaluwihan saka Kapadhetan daya dhuwur, torsi dhuwur lan efisiensi dhuwur, supaya pesawat bisa terus mabur kanggo dangu, lan kinerja robot uga wis apik.

  • Njaba rotor motor-W4920A

    Njaba rotor motor-W4920A

    Motor tanpa sikat rotor njaba yaiku jinis aliran aksial, motor sinkron permanen, motor komutasi tanpa sikat.Utamane kasusun saka rotor njaba, stator njero, magnet permanen, komutator elektronik lan bagean liyane, amarga massa rotor njaba cilik, wayahe inersia cilik, kacepetan dhuwur, kecepatan respon cepet, supaya Kapadhetan daya luwih saka 25% luwih dhuwur tinimbang motor rotor utama.

    Motor rotor njaba digunakake ing macem-macem aplikasi, kalebu nanging ora winates ing: kendaraan listrik, drone, peralatan omah, mesin industri, lan aerospace.Kapadhetan daya dhuwur lan efisiensi dhuwur ndadekake motor rotor eksternal dadi pilihan pisanan ing pirang-pirang lapangan, nyedhiyakake output daya sing kuat lan nyuda konsumsi energi.

  • Njaba rotor motor-W6430

    Njaba rotor motor-W6430

    Motor rotor njaba minangka motor listrik sing efisien lan dipercaya sing digunakake ing produksi industri lan peralatan rumah tangga.Prinsip inti yaiku nyelehake rotor ing njaba motor.Iku nggunakake desain rotor njaba majeng kanggo nggawe motor luwih stabil lan efisien sak operasi.Motor rotor njaba nduweni struktur kompak lan kapadhetan daya dhuwur, saéngga bisa nyedhiyakake output daya sing luwih gedhe ing papan sing winates.Uga duwe gangguan sing sithik, geter sing sithik lan konsumsi energi sing sithik, saengga bisa nindakake kanthi apik ing macem-macem skenario aplikasi.

     

    Motor rotor eksternal akeh digunakake ing pembangkit tenaga angin, sistem AC, mesin industri, kendaraan listrik lan lapangan liyane.Kinerja sing efisien lan dipercaya ndadekake bagean penting saka macem-macem peralatan lan sistem.