head_banner
Bisnis Retek kasusun saka telung platform: Motors, Die-Casting lan manufaktur CNC lan kabel harne karo telung situs manufaktur.Motor Retek diwenehake kanggo penggemar omah, ventilasi, prau, pesawat udara, fasilitas medis, fasilitas laboratorium, truk lan mesin otomotif liyane.Sabuk kabel Retek ditrapake kanggo fasilitas medis, mobil, lan peralatan rumah tangga.

Disikat DC Motors

  • Wiji Drive disapu resik motor DC- D63105

    Wiji Drive disapu resik motor DC- D63105

    Seeder Motor minangka motor DC sikat revolusioner sing dirancang kanggo nyukupi kabutuhan industri pertanian.Minangka piranti nyopir paling dhasar saka planter, motor nduweni peran penting kanggo njamin operasi seeding lancar lan efisien.Kanthi nyopir komponen penting liyane saka tanduran, kayata roda lan dispenser wiji, motor nyederhanakake kabeh proses tanduran, ngirit wektu, gaweyan lan sumber daya, lan janji bakal njupuk operasi tanduran menyang tingkat sabanjure.

     

    Awet kanggo kondisi kerja geter sing atos kanthi tugas kerja S1, poros baja tahan karat, lan perawatan permukaan anodizing kanthi syarat syarat umur 1000 jam.

  • Motor digunakake kanggo rubbing lan polishing perhiasan - D82113A

    Motor digunakake kanggo rubbing lan polishing perhiasan - D82113A

    Motor brushed yaiku jinis motor listrik sing beroperasi nganggo arus bolak-balik.Biasane digunakake ing macem-macem aplikasi industri lan komersial, kalebu manufaktur lan pangolahan perhiasan.Nalika nerangake rubbing lan polishing perhiasan, motor disapu resik punika pasukan nyopir konco mesin lan peralatan digunakake kanggo tugas iki.

  • Motor DC Brushed Kuat-D104176

    Motor DC Brushed Kuat-D104176

    Seri D104 iki disapu resik motor DC (Dia. 104mm) Applied kahanan apa kaku.Produk Retek ngasilake lan nyediakake macem-macem motor dc sikat kanthi nilai tambah adhedhasar spesifikasi desain sampeyan.Motor dc sing disikat wis diuji ing kahanan lingkungan industri sing paling angel, dadi solusi sing dipercaya, sensitif biaya lan gampang kanggo aplikasi apa wae.

    Motor dc kita minangka solusi sing larang regane nalika daya AC standar ora bisa diakses utawa dibutuhake.Padha duwe rotor elektromagnetik lan stator kanthi magnet permanen.Kompatibilitas ing industri motor dc sikat Retek ndadekake integrasi menyang aplikasi sampeyan gampang.Sampeyan bisa milih salah siji opsi standar utawa takon karo insinyur aplikasi kanggo solusi sing luwih spesifik.

  • Mantap disapu resik DC Motor-D78741A

    Mantap disapu resik DC Motor-D78741A

    Seri D78 iki disapu resik motor DC (Dia. 78mm) Applied kahanan kerja kaku ing alat daya, karo kualitas padha mbandingaken kanggo merek amba liyane nanging biaya-efektif kanggo dolar nyimpen.

    Awet kanggo kondisi kerja geter sing atos kanthi tugas kerja S1, poros baja tahan karat, lan perawatan permukaan anodizing kanthi syarat syarat umur 1000 jam.

  • Kuwat Pompa Motor-D3650A

    Kuwat Pompa Motor-D3650A

    Seri D36 iki disapu resik motor DC (Dia. 36mm) Applied kahanan kerja kaku ing medical pump nyedhot, karo kualitas padha mbandingaken kanggo merek amba liyane nanging biaya-efektif kanggo dolar nyimpen.

     Awet kanggo kondisi kerja geter sing atos kanthi tugas kerja S1, poros baja tahan karat, lan perawatan permukaan anodizing kanthi syarat syarat umur 1000 jam.

  • Kuwat Nyedhot Pump Motor-D4070

    Kuwat Nyedhot Pump Motor-D4070

    Seri D40 iki disapu resik motor DC (Dia. 40mm) Applied kahanan apa kaku ing medical pump nyedhot, karo kualitas padha mbandingaken kanggo merek amba liyane nanging biaya-efektif kanggo dolar nyimpen.

    Awet kanggo kondisi kerja geter sing atos kanthi tugas kerja S1, poros baja tahan karat, lan perawatan permukaan anodizing kanthi syarat syarat umur 1000 jam.

  • Smart Micro DC Motor kanggo Kopi Machine-D4275

    Smart Micro DC Motor kanggo Kopi Machine-D4275

    Seri D42 iki disapu resik motor DC (Dia. 42mm) Applied kahanan kerja kaku ing piranti pinter karo kualitas padha mbandingaken kanggo jeneng amba liyane nanging biaya-efektif kanggo dolar nyimpen.

    Bisa dipercaya kanggo kondisi kerja sing tepat karo tugas kerja S1, poros baja tahan karat, kanthi syarat syarat umur 1000 jam.

  • Motor DC Otomotif sing dipercaya-D5268

    Motor DC Otomotif sing dipercaya-D5268

    Seri D52 iki disapu resik motor DC (Dia. 52mm) Applied kahanan kerja kaku ing piranti pinter lan mesin financial, karo kualitas padha mbandingaken kanggo jeneng amba liyane nanging biaya-efektif kanggo nyimpen dolar.

    Bisa dipercaya kanggo kondisi kerja sing tepat karo tugas kerja S1, batang baja tahan karat, lan permukaan lapisan bubuk ireng kanthi syarat syarat umur 1000 jam.

  • Mantap disapu resik DC Motor-D64110

    Mantap disapu resik DC Motor-D64110

    D64 seri iki disapu resik motor DC (Dia. 64mm) iku ukuran cilik motor kompak, dirancang karo kualitas padha mbandingaken kanggo merek gedhe nanging biaya-efektif kanggo dolar nyimpen.

    Awet kanggo kondisi kerja geter sing atos kanthi tugas kerja S1, poros baja tahan karat, lan perawatan permukaan anodizing kanthi syarat syarat umur 1000 jam.

  • Motor DC Brushed Kuat-D68122

    Motor DC Brushed Kuat-D68122

    Seri D68 iki disapu resik motor DC (Dia. 68mm) bisa digunakake kanggo kahanan apa kaku uga lapangan tliti minangka sumber daya kontrol gerakan, karo kualitas padha mbandingaken kanggo jeneng amba liyane nanging biaya-efektif kanggo nyimpen dolar.

    Awet kanggo kondisi kerja geter sing atos kanthi tugas kerja S1, poros baja tahan karat, lan perawatan permukaan anodizing kanthi syarat syarat umur 1000 jam.

  • Kuwat Climbing Motor-D68150A

    Kuwat Climbing Motor-D68150A

    Dhiameter awak motor 68mm dilengkapi kotak gear planet kanggo ngasilake torsi sing kuat, bisa digunakake ing pirang-pirang lapangan kayata mesin panjat, mesin angkat lan liya-liyane.

    Ing kahanan kerja sing atos, bisa uga digunakake minangka sumber daya angkat sing diwenehake kanggo kapal kacepetan.

    Uga tahan kanggo kondisi kerja geter sing atos kanthi tugas kerja S1, poros baja tahan karat, lan perawatan permukaan anodisasi kanthi syarat syarat umur 1000 jam.

  • Mantap disapu resik DC Motor-D77120

    Mantap disapu resik DC Motor-D77120

    Seri D77 iki disapu resik motor DC (Dia. 77mm) Applied kahanan apa kaku.Produk Retek ngasilake lan nyediakake macem-macem motor dc sikat kanthi nilai tambah adhedhasar spesifikasi desain sampeyan.Motor dc sing disikat wis diuji ing kahanan lingkungan industri sing paling angel, dadi solusi sing dipercaya, sensitif biaya lan gampang kanggo aplikasi apa wae.

    Motor dc kita minangka solusi sing larang regane nalika daya AC standar ora bisa diakses utawa dibutuhake.Padha duwe rotor elektromagnetik lan stator kanthi magnet permanen.Kompatibilitas ing industri motor dc sikat Retek ndadekake integrasi menyang aplikasi sampeyan gampang.Sampeyan bisa milih salah siji opsi standar utawa takon karo insinyur aplikasi kanggo solusi sing luwih spesifik.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2