FEATURED

MESIN

Kuwat Nyedhot Pump Motor-D4070

Seri D40 iki disapu resik motor DC (Dia. 40mm) Applied kahanan apa kaku ing medical pump nyedhot, karo kualitas padha mbandingaken kanggo merek amba liyane nanging biaya-efektif kanggo dolar nyimpen.

Seri D40 iki disapu resik motor DC (Dia. 40mm) Applied kahanan apa kaku ing medical pump nyedhot, karo kualitas padha mbandingaken kanggo merek amba liyane nanging biaya-efektif kanggo dolar nyimpen.

Retek Motion Co., Limited.

KARO KOWE SETIAP LANGKAH.

Solusi total kita minangka kombinasi inovasi lan kemitraan kerja sing cedhak karo para pelanggan lan pemasok.

Babagan awake dhewe

Retek

Retek nawakake solusi lengkap kanthi teknologi canggih.Insinyur kita diwajibake fokus ing upaya ngembangake macem-macem jinis motor listrik lan komponen gerakan sing efisien energi.Aplikasi gerakan anyar uga terus dikembangake bebarengan karo para pelanggan kanggo njamin kompatibilitas sing sampurna karo produke.

  • gambare
  • a
  • Motor Sinkron Magnet Permanen
  • asdzxc1
  • vfdb

bubar

PAWARTA

  • Survey pasar Kazakhstan saka pameran onderdil mobil

    Perusahaan kita bubar lelungan menyang Kazakhstan kanggo pangembangan pasar lan melu pameran onderdil mobil.Ing pameran kasebut, kita nindakake investigasi jero babagan pasar peralatan listrik.Minangka pasar otomotif sing berkembang ing Kazakhstan, panjaluk ...

  • Retek ngaturaken sugeng dinten buruh

    Dina Buruh iku wektu kanggo ngendhokke lan ngisi daya.Iki minangka dina kanggo ngrayakake prestasi para pekerja lan kontribusi kanggo masyarakat.Apa sampeyan lagi seneng-seneng dina, nglampahi wektu karo kulawarga lan kanca-kanca, utawa mung pengin santai.Kita ngarep-arep t...

  • Motor Sinkron Magnet Permanen

    We are pleased kanggo introduce kanggo sampeyan produk paling anyar perusahaan kita - motor sinkron magnet permanen.Motor sinkron magnet permanen yaiku efisiensi dhuwur, kenaikan suhu rendah, motor sing kurang kanthi struktur sing sederhana lan ukuran kompak. Prinsip kerja perman ...

  • Retek Camping Kegiatan ing Taihu Island

    Bubar, perusahaan kita ngatur kegiatan bangunan tim unik, lokasi milih kanggo camp ing Taihu Island.Tujuan saka kegiatan iki kanggo nambah kohesi organisasi, nambah paseduluran lan komunikasi antarane kolega, lan luwih ningkatake kinerja sakabèhé ...

  • Motor induksi

    Kita seneng ngenalake produk paling anyar perusahaan kita - Motor Induksi.Motor induksi minangka efisien, motor induksi minangka jinis motor sing efisien, dipercaya lan serbaguna, prinsip kerjane adhedhasar prinsip induksi.Iku ngasilake magn puteran ...