Mantap disapu resik DC Motor-D77120

Katrangan singkat:

Seri D77 iki disapu resik motor DC (Dia. 77mm) Applied kahanan apa kaku.Produk Retek ngasilake lan nyediakake macem-macem motor dc sikat kanthi nilai tambah adhedhasar spesifikasi desain sampeyan.Motor dc sing disikat wis diuji ing kahanan lingkungan industri sing paling angel, dadi solusi sing dipercaya, sensitif biaya lan gampang kanggo aplikasi apa wae.

Motor dc kita minangka solusi sing larang regane nalika daya AC standar ora bisa diakses utawa dibutuhake.Padha duwe rotor elektromagnetik lan stator kanthi magnet permanen.Kompatibilitas ing industri motor dc sikat Retek ndadekake integrasi menyang aplikasi sampeyan gampang.Sampeyan bisa milih salah siji opsi standar utawa takon karo insinyur aplikasi kanggo solusi sing luwih spesifik.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

-Pilihan Magnet: Ferrite, NdFBe.

-Pilihan Ketebalan Laminasi: 0.5mm, 1mm.

-Slot Fitur: Lurus Slot, Skewed slot .

Fitur utama ing ndhuwur bakal mengaruhi efisiensi motor lan kinerja EMI, kita bisa nggawe khusus adhedhasar aplikasi lan kahanan kerja sampeyan.

Spesifikasi Umum

● Range Tegangan: 12VDC, 24VDC, 130VDC, 162VDC.

● Daya Output: 45~250 watt.

● Tugas: S1, S2.

● Range Kacepetan: nganti 9.000 rpm.

● Suhu Operasional: -20°C nganti +40°C.

● Kelas Isolasi: Kelas B, Kelas F, Kelas H.

● Jinis bantalan: bantalan bal merek tahan lama.

● Bahan poros opsional: #45 Baja, Baja Tahan Karat, Cr40.

● Perawatan lumahing omah opsional: Powder Coated, Electroplating, Anodizing.

● Jinis Housing: Air Ventilated, Water Proof IP68.

● Kinerja EMC/EMI: lulus kabeh testing EMC lan EMI.

● Sertifikasi: CE, ETL, CAS, UL.

Aplikasi

MEDICAL ENGINEERING, OTOMATISASI, OTOMATIS BANGUNAN, MOTIF PERTANIAN.

ice auger
meja ngangkat
lawang otomatis
pager mobil1
pager otomatis

ukuran

D77120_dr

Paramèter

Model D76/77
voltase dirating V dc 12 24 48
kacepetan Rated rpm 3400 4000 4000
Dirating torsi mN.m 150 400 700
saiki A 6.0 8.5 11
Ora ana kacepetan mbukak rpm 4000 4500 4500
Ora ana beban saiki A 1.2 1.0 0.4
dawa motor mm 90 110 120

Kurva khas @130VDC

D77120_cr

FAQ

1. Apa rega sampeyan?

Prices kita tundhuk specification gumantung syarat technical.Kita bakal menehi tawaran kanthi jelas ngerti kahanan kerja lan syarat teknis.

2. Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?

Ya, kita mbutuhake kabeh pesenan internasional duwe jumlah pesenan minimal sing terus-terusan.Biasane 1000PCS, nanging kita uga nampa pesenan sing digawe khusus kanthi jumlah sing luwih cilik kanthi biaya sing luwih dhuwur.

3. Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing cocog?

Ya, kita bisa nyedhiyani paling dokumentasi kalebu Certificates of Analysis / Conformance;Asuransi;Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

4. Apa wektu timbal rata-rata?

Kanggo conto, wektu timbal kira-kira 14 dina.Kanggo produksi massal, wektu timbal yaiku 30 ~ 45 dina sawise nampa pembayaran simpenan.Wektu timbal dadi efektif nalika (1) kita wis nampa simpenan, lan (2) kita duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan.Yen wektu timbal kita ora cocog karo tenggat wektu sampeyan, bukak syarat sampeyan karo adol sampeyan.Ing kabeh kasus kita bakal nyoba kanggo nampung kabutuhan.Ing sawetara kasus, kita bisa nindakake.

5. Apa jinis cara pembayaran sampeyan nampa?

Sampeyan bisa nggawe pembayaran menyang akun bank, Western Union utawa PayPal: 30% simpenan ing advance, 70% imbangan sadurunge kiriman.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita