Motor DC Brushed Kuat-D68122

Katrangan singkat:

Seri D68 iki disapu resik motor DC (Dia. 68mm) bisa digunakake kanggo kahanan apa kaku uga lapangan tliti minangka sumber daya kontrol gerakan, karo kualitas padha mbandingaken kanggo jeneng amba liyane nanging biaya-efektif kanggo nyimpen dolar.

Awet kanggo kondisi kerja geter sing atos kanthi tugas kerja S1, poros baja tahan karat, lan perawatan permukaan anodizing kanthi syarat syarat umur 1000 jam.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Biasane motor ukuran cilik nanging kuat iki digunakake ing kursi roda lan robotika trowongan, sawetara pelanggan pengin fitur sing kuwat nanging kompak, disaranake milih magnet sing luwih kuat sing kalebu NdFeB (Neodymium Ferrum Boron) sing ningkatake efisiensi dibandhingake karo motor liyane sing kasedhiya ing pasar.

Spesifikasi Umum

● Range Tegangan: 12VDC, 24VDC, 130VDC, 162VDC.

● Daya Output: 15~200 watt.

● Tugas: S1, S2.

● Range Kacepetan: nganti 9.000 rpm.

● Suhu Operasional: -20°C nganti +40°C.

● Kelas Isolasi: Kelas F, Kelas H.

● Jinis bantalan: bantalan SKF/NSK.

● Bahan poros opsional: #45 Baja, Baja Tahan Karat, Cr40.

● Perawatan lumahing omah opsional: Powder Coated, Electroplating, Anodizing.

● Jinis Omah: IP68.

● Fitur Slot: Skew Slot, Lurus Slot.

● Kinerja EMC/EMI: lulus kabeh testing EMC lan EMI.

● RoHS Compliant, dibangun dening standar CE lan UL.

Aplikasi

POMPA SUDUT, PEMBUKA JENDELA, POMPA DIAPHRAGM, PEMBERSIH VACUUM, TAP LEAT, KENDARAAN LISTRIK, KARTUN GOLF, HOIST, WINCHES, ROBOTIK TUNNEL.

kursi rodha
piranti daya
robotika terowongan
mesin lempar 4

ukuran

D68122A_dr

Paramèter

Model Seri D68
voltase dirating V dc 24 24 162
kacepetan Rated rpm 1600 2400 3700
Dirating torsi mN.m 200 240 520
saiki A 2.4 3.5 1.8
Torsi kios mN.m 1000 1200 2980
Stall saiki A 9.5 14 10
Ora ana kacepetan mbukak RPM 2000 3000 4800
Ora ana beban saiki A 0.4 0.5 0.13

Kurva khas @162VDC

D68122A_cr

Apa Pilih Kita

1. Rentengan pasokan padha karo perusahaan umum liyane.

2. Rantai pasokan sing padha nanging overhead sing luwih murah nyedhiyakake kaluwihan efektif biaya.

3. Tim teknik liwat 15 taun pengalaman dipunginaaken dening perusahaan umum.

4. Turnaround cepet ing 24 jam dening warata ngatur struktur.

5. Swara 30% wutah saben taun ing 5 taun kepungkur.

Visi Perusahaan:Dadi panyedhiya solusi gerakan sing definitif lan dipercaya global.

Karep:Nggawe pelanggan sukses lan pangguna pungkasan seneng.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita