Struktur Nyenyet Otomotif Kompak BLDC Motor-W3085

Katrangan singkat:

W30 seri iki motor DC brushless (Dia. 30mm) Applied kahanan apa kaku ing kontrol otomotif lan aplikasi komersial nggunakake.

Awet kanggo kondisi kerja geter sing atos kanthi tugas kerja S1, poros baja tahan karat, lan perawatan permukaan anodisasi kanthi syarat syarat umur 20000 jam.


Detail Produk

Tag produk

Fitur produk

● Urip luwih dawa tinimbang motor commutated saka manufaktur liyane

● torsi detent kurang

● efisiensi dhuwur

● Percepatan dinamis dhuwur

● Karakteristik regulasi sing apik

● Bebas pangopènan

● Desain sing kuwat

● Momen inersia sing sithik

● Kapasitas kakehan wektu cendhak banget dhuwur saka motor

● Perlindhungan lumahing

● Radiasi interferensi minimal, supresi interferensi opsional

● Kualitas dhuwur amarga garis produksi kanthi otomatis

Spesifikasi Umum

● Range Tegangan: 12VDC, 24VDC.

● Daya Output: 15~50 watt.

● Tugas: S1, S2.

● Range Kacepetan: nganti 9.000 rpm.

● Suhu Operasional: -20°C nganti +40°C.

● Kelas Insulasi: Kelas B, Kelas F.

● Jinis bantalan: bantalan bal merek tahan lama.

● Bahan poros opsional: #45 Baja, Baja Tahan Karat, Cr40.

● Perawatan lumahing omah opsional: Powder Coated, Electroplating.

● Jinis Housing: Air Ventilated.

● Kinerja EMC/EMI: lulus kabeh testing EMC lan EMI.

Aplikasi

POMPA SUDUT, KONTROL RUDDER, HELIKOPTER, SPEEDBOAT LAN LAIN-LAIN.

aplikasi1
aplikasi2

ukuran

W3085_dr

Kurva khas @12VDC

W3085_cr

FAQ

1. Apa rega sampeyan?

Prices kita tundhuk specification gumantung syarat technical.Kita bakal menehi tawaran kanthi jelas ngerti kahanan kerja lan syarat teknis.

2. Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?

Ya, kita mbutuhake kabeh pesenan internasional duwe jumlah pesenan minimal sing terus-terusan.Biasane 1000PCS, nanging kita uga nampa pesenan sing digawe khusus kanthi jumlah sing luwih cilik kanthi biaya sing luwih dhuwur.

3. Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing cocog?

Ya, kita bisa nyedhiyani paling dokumentasi kalebu Certificates of Analysis / Conformance;Asuransi;Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

4. Apa wektu timbal rata-rata?

Kanggo conto, wektu timbal kira-kira 14 dina.Kanggo produksi massal, wektu timbal yaiku 30 ~ 45 dina sawise nampa pembayaran simpenan.Wektu timbal dadi efektif nalika (1) kita wis nampa simpenan, lan (2) kita duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan.Yen wektu timbal kita ora cocog karo tenggat wektu sampeyan, bukak syarat sampeyan karo adol sampeyan.Ing kabeh kasus kita bakal nyoba kanggo nampung kabutuhan.Ing sawetara kasus, kita bisa nindakake.

5. Apa jinis cara pembayaran sampeyan nampa?

Sampeyan bisa nggawe pembayaran menyang akun bank, Western Union utawa PayPal: 30% simpenan ing advance, 70% imbangan sadurunge kiriman.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita