Motor DC Brushed Kuat-D82138

Katrangan singkat:

Seri D82 iki disapu resik motor DC (Dia. 82mm) bisa Applied ing kahanan apa kaku.Motor kasebut minangka motor DC berkualitas tinggi sing dilengkapi magnet permanen sing kuat.Motor kasebut gampang dilengkapi kotak gear, rem lan encoder kanggo nggawe solusi motor sing sampurna.Motor sing disikat kanthi torsi cogging sing sithik, desain sing kasar lan momen inersia sing sithik.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Magnet bisa nggunakake NdFeB (Neodymium Ferrum Boron) utawa bahan ferit konvensional.

Motor kasebut uga nggunakake desain slot miring sing ningkatake swara elektromagnetik.

Kanthi nggunakake epoxy terikat, motor bisa digunakake ing kahanan banget atos karo getaran abot kayata pump ventilator ambulans, pump nyedhot lan etc. Ing lapangan medical.

Spesifikasi Umum

● Range Tegangan: 12VDC, 24VDC, 130VDC, 162VDC.

● Daya Output: 50~300 watt.

● Tugas: S1, S2.

● Range Kacepetan: 1000rpm nganti 9.000rpm.

● Suhu Operasional: -20°C nganti +40°C.

● Kelas Isolasi: Kelas F, Kelas H.

● Jinis bantalan: bantalan bal, bantalan bledug.

● Bahan poros opsional: #45 Baja, Baja Tahan Karat, Cr40.

● Perawatan lumahing omah opsional: Powder Coated, Electroplating, Anodizing.

● Jinis Omah: IP67, IP68.

● Fitur Slot: Skew Slot, Lurus Slot.

● Kinerja EMC/EMI: lulus kabeh testing EMC lan EMI.

● RoHS Compliant, CE lan UL standar.

Aplikasi

COCKPIT GAUGE, INDIKATOR, SATELIT, SCANNER OPTIK GOLF CART, HOIST, WINCHES, GRINDER, SPINDLE, MESIN MESIN.

gilingan
gilingan2

ukuran

D82138D_dr

Paramèter

Model D82/D83
voltase dirating V dc 12 24 48
kacepetan Rated rpm 2580 2580 2580
Dirating torsi Nm 1.0 1.0 1.0
saiki A 32 16 9.5
Miwiti torsi Nm 5.9 5.9 5.9
Miwiti saiki A 175 82 46
Ora ana kacepetan mbukak rpm 3100 3100 3100
Ora ana beban saiki A 3 2.5 2.0
Demag saiki A 250 160 90
Inersia rotor Gcm2 3000 3000 3000
Bobot motor kg 2.5 2.5 2.5
dawa motor mm 140 140 140

Kurva khas @24VDC

D82138D_cr

FAQ

1. Apa rega sampeyan?

Prices kita tundhuk specification gumantung syarat technical.Kita bakal menehi tawaran kanthi jelas ngerti kahanan kerja lan syarat teknis.

2. Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?

Ya, kita mbutuhake kabeh pesenan internasional duwe jumlah pesenan minimal sing terus-terusan.Biasane 1000PCS, nanging kita uga nampa pesenan sing digawe khusus kanthi jumlah sing luwih cilik kanthi biaya sing luwih dhuwur.

3. Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing cocog?

Ya, kita bisa nyedhiyani paling dokumentasi kalebu Certificates of Analysis / Conformance;Asuransi;Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

4. Apa wektu timbal rata-rata?

Kanggo conto, wektu timbal kira-kira 14 dina.Kanggo produksi massal, wektu timbal yaiku 30 ~ 45 dina sawise nampa pembayaran simpenan.Wektu timbal dadi efektif nalika (1) kita wis nampa simpenan, lan (2) kita duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan.Yen wektu timbal kita ora cocog karo tenggat wektu sampeyan, bukak syarat sampeyan karo adol sampeyan.Ing kabeh kasus kita bakal nyoba kanggo nampung kabutuhan.Ing sawetara kasus, kita bisa nindakake.

5. Apa jinis cara pembayaran sampeyan nampa?

Sampeyan bisa nggawe pembayaran menyang akun bank, Western Union utawa PayPal: 30% simpenan ing advance, 70% imbangan sadurunge kiriman.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita