head_banner
Bisnis Retek kasusun saka telung platform: Motors, Die-Casting lan manufaktur CNC lan kabel harne karo telung situs manufaktur.Motor Retek diwenehake kanggo penggemar omah, ventilasi, prau, pesawat udara, fasilitas medis, fasilitas laboratorium, truk lan mesin otomotif liyane.Sabuk kabel Retek ditrapake kanggo fasilitas medis, mobil, lan peralatan rumah tangga.

SP90G90R180

  • Motor Induksi Fase Tunggal-SP90G90R180

    Motor Induksi Fase Tunggal-SP90G90R180

    Motor gear DC, adhedhasar motor DC biasa, ditambah kotak pengurangan gear sing ndhukung.Fungsi reducer gear yaiku nyedhiyakake kacepetan sing luwih murah lan torsi sing luwih gedhe.Ing wektu sing padha, rasio pengurangan gearbox sing beda bisa nyedhiyakake kecepatan lan wektu sing beda.Iki ningkatake tingkat panggunaan motor DC ing industri otomatisasi.Motor reduksi nuduhake integrasi reducer lan motor (motor).Badan terintegrasi jinis iki uga bisa diarani motor gear utawa motor gear.Biasane, disedhiyakake ing set lengkap sawise perakitan terpadu dening produsen reducer profesional.Pengurangan motor digunakake ing industri baja, industri mesin lan liya-liyane.Kauntungan nggunakake motor reduksi yaiku nyederhanakake desain lan ngirit ruang.