Kabar

  • Pelanggan India ngunjungi RETEK

    Pelanggan India ngunjungi RETEK

    Tanggal 7 Mei 2024, pelanggan India ngunjungi RETEK kanggo ngrembug kerjasama.Para rawuhipun Pak Santosh saha Pak Sandeep ingkang sampun kaping kalih kerjasama kaliyan RETEK.Sean, wakil RETEK, kanthi tliti ngenalake produk motor menyang pelanggan ing ...
    Waca liyane
  • Survey pasar Kazakhstan saka pameran onderdil mobil

    Survey pasar Kazakhstan saka pameran onderdil mobil

    Perusahaan kita bubar lelungan menyang Kazakhstan kanggo pangembangan pasar lan melu pameran onderdil mobil.Ing pameran kasebut, kita nindakake investigasi jero babagan pasar peralatan listrik.Minangka pasar otomotif sing berkembang ing Kazakhstan, panjaluk ...
    Waca liyane
  • Retek ngaturaken sugeng dinten buruh

    Retek ngaturaken sugeng dinten buruh

    Dina Buruh iku wektu kanggo ngendhokke lan ngisi daya.Iki minangka dina kanggo ngrayakake prestasi para pekerja lan kontribusi kanggo masyarakat.Apa sampeyan lagi seneng-seneng dina, nglampahi wektu karo kulawarga lan kanca-kanca, utawa mung pengin santai.Kita ngarep-arep t...
    Waca liyane
  • Motor Sinkron Magnet Permanen

    Motor Sinkron Magnet Permanen

    We are pleased kanggo introduce kanggo sampeyan produk paling anyar perusahaan kita - motor sinkron magnet permanen.Motor sinkron magnet permanen yaiku efisiensi dhuwur, kenaikan suhu rendah, motor sing kurang kanthi struktur sing sederhana lan ukuran kompak. Prinsip kerja perman ...
    Waca liyane
  • Retek Camping Kegiatan ing Taihu Island

    Retek Camping Kegiatan ing Taihu Island

    Bubar, perusahaan kita ngatur kegiatan bangunan tim unik, lokasi milih kanggo camp ing Taihu Island.Tujuan saka kegiatan iki yaiku kanggo nambah kohesi organisasi, nambah paseduluran lan komunikasi antarane kolega, lan luwih ningkatake kinerja sakabèhé ...
    Waca liyane
  • Motor induksi

    Motor induksi

    Kita seneng ngenalake produk paling anyar perusahaan kita - Motor Induksi.Motor induksi minangka efisien, motor induksi minangka jinis motor sing efisien, dipercaya lan serbaguna, prinsip kerjane adhedhasar prinsip induksi.Iku ngasilake magn puteran ...
    Waca liyane
  • Robot Industri Brushless Ac Servo Motor

    Robot Industri Brushless Ac Servo Motor

    Inovasi paling anyar ing industri robot yaiku Motor Robot Brushless Ac Servo Industri.Motor kinerja dhuwur iki nawakake akurasi sing ora cocog, linuwih lan ...
    Waca liyane
  • Dc Motor Ventilasi industri lan motor kacepetan luwes Pertanian

    Dc Motor Ventilasi industri lan motor kacepetan luwes Pertanian

    Inovasi paling anyar ing teknologi motor - Motor Ventilasi Industri Dc lan Motor Kacepetan Adjustable Pertanian.Motor iki dirancang kanggo nyedhiyakake operasi kacepetan variabel ing kahanan beban sing beda-beda, saengga cocog kanggo macem-macem aplikasi industri lan pertanian ...
    Waca liyane
  • Motor servo sinkron magnet permanen - kontrol servo hidrolik

    Motor servo sinkron magnet permanen - kontrol servo hidrolik

    Inovasi paling anyar ing teknologi kontrol servo hidrolik - Motor Servo Sinkron Magnet Permanen.Motor canggih iki dirancang kanggo ngowahi revolusi cara nyedhiyakake tenaga hidrolik, nyedhiyakake kinerja dhuwur lan energi magnetik sing dhuwur liwat panggunaan permanen bumi langka ...
    Waca liyane
  • Dhuwur Torsi Dhuwur 3 Phase Brushless Motor DC

    Dhuwur Torsi Dhuwur 3 Phase Brushless Motor DC

    Motor DC Brushless iki minangka motor sing kuat lan efisien sing dikenal kanthi kemampuan kanggo ngirim kecepatan lan torsi dhuwur, dadi pilihan populer kanggo akeh aplikasi industri lan komersial.Salah sawijining kaluwihan utama yaiku efisiensi.Amarga iku b...
    Waca liyane
  • Warta Taun Anyar Cina

    Warta Taun Anyar Cina

    Panggunaan macem-macem ing mesin penghancur es komersial, industri, lan portabel ndadekake komponen sing ora bisa dipisahake ing produksi es sing ditumbuk.Muga-muga sampeyan seneng lan kamakmuran ing taun ngarep.Kawulo ngaturaken sugeng warsa enggal lan ngaturaken sugeng riyadi...
    Waca liyane
  • Karyawan perusahaan padha kumpul kanggo nampani Festival Musim Semi

    Karyawan perusahaan padha kumpul kanggo nampani Festival Musim Semi

    Kanggo ngrayakake Festival Musim Semi, manajer umum Retek mutusake kanggo nglumpukake kabeh staf ing balai pesta kanggo pesta sadurunge liburan.Iki minangka kesempatan sing apik kanggo kabeh wong bisa kumpul lan ngrayakake festival sing bakal teka kanthi santai lan nyenengake.Aula nyedhiyakake sampurna ...
    Waca liyane