head_banner
Bisnis Retek kasusun saka telung platform: Motors, Die-Casting lan manufaktur CNC lan kabel harne karo telung situs manufaktur.Motor Retek diwenehake kanggo penggemar omah, ventilasi, prau, pesawat udara, fasilitas medis, fasilitas laboratorium, truk lan mesin otomotif liyane.Sabuk kabel Retek ditrapake kanggo fasilitas medis, mobil, lan peralatan rumah tangga.

W6430

  • Njaba rotor motor-W6430

    Njaba rotor motor-W6430

    Motor rotor njaba minangka motor listrik sing efisien lan dipercaya sing digunakake ing produksi industri lan peralatan rumah tangga.Prinsip inti yaiku nyelehake rotor ing njaba motor.Iku nggunakake desain rotor njaba majeng kanggo nggawe motor luwih stabil lan efisien sak operasi.Motor rotor njaba nduweni struktur kompak lan kapadhetan daya dhuwur, saéngga bisa nyedhiyakake output daya sing luwih gedhe ing papan sing winates.Uga duwe gangguan sing sithik, geter sing sithik lan konsumsi energi sing sithik, saengga bisa nindakake kanthi apik ing macem-macem skenario aplikasi.

     

    Motor rotor eksternal akeh digunakake ing pembangkit tenaga angin, sistem AC, mesin industri, kendaraan listrik lan lapangan liyane.Kinerja sing efisien lan dipercaya ndadekake bagean penting saka macem-macem peralatan lan sistem.