head_banner
Bisnis Retek kasusun saka telung platform: Motors, Die-Casting lan manufaktur CNC lan kabel harne karo telung situs manufaktur.Motor Retek diwenehake kanggo penggemar omah, ventilasi, prau, pesawat udara, fasilitas medis, fasilitas laboratorium, truk lan mesin otomotif liyane.Sabuk kabel Retek ditrapake kanggo fasilitas medis, mobil, lan peralatan rumah tangga.

D63105

  • Wiji Drive disapu resik motor DC- D63105

    Wiji Drive disapu resik motor DC- D63105

    Seeder Motor minangka motor DC sikat revolusioner sing dirancang kanggo nyukupi kabutuhan industri pertanian.Minangka piranti nyopir paling dhasar saka planter, motor nduweni peran penting kanggo njamin operasi seeding lancar lan efisien.Kanthi nyopir komponen penting liyane saka tanduran, kayata roda lan dispenser wiji, motor nyederhanakake kabeh proses tanduran, ngirit wektu, gaweyan lan sumber daya, lan janji bakal njupuk operasi tanduran menyang tingkat sabanjure.

     

    Awet kanggo kondisi kerja geter sing atos kanthi tugas kerja S1, poros baja tahan karat, lan perawatan permukaan anodizing kanthi syarat syarat umur 1000 jam.