head_banner
Bisnis Retek kasusun saka telung platform: Motors, Die-Casting lan manufaktur CNC lan kabel harne karo telung situs manufaktur.Motor Retek diwenehake kanggo penggemar omah, ventilasi, prau, pesawat udara, fasilitas medis, fasilitas laboratorium, truk lan mesin otomotif liyane.Sabuk kabel Retek ditrapake kanggo fasilitas medis, mobil, lan peralatan rumah tangga.

EC Fan Motors

  • Vent Udhara sing Irit BLDC Motor-W7020

    Vent Udhara sing Irit BLDC Motor-W7020

    Motor DC tanpa sikat seri W70 iki (Dia. 70mm) ngetrapake kahanan kerja sing kaku ing kontrol otomotif lan aplikasi panggunaan komersial.

    Iki dirancang khusus kanggo pelanggan panjaluk ekonomi kanggo penggemar, ventilator, lan pembersih udara.

  • Energi Star Air Vent BLDC Motor-W8083

    Energi Star Air Vent BLDC Motor-W8083

    motor DC brushless seri W80 iki (Dia. 80mm), jeneng liyane kita nyebataken 3.3 inch EC motor, Integrasi karo controller ditempelake.Disambungake langsung karo sumber daya AC kayata 115VAC utawa 230VAC.

    Iki dikembangake utamane kanggo blower hemat energi lan penggemar sing digunakake ing pasar Amerika Utara lan Eropa.

  • Industrial Awet BLDC Fan Motor-W89127

    Industrial Awet BLDC Fan Motor-W89127

    Motor DC tanpa sikat seri W89 iki (Dia. 89mm), dirancang kanggo aplikasi industri kayata helikopter, speedboad, tirai udara komersial, lan blower tugas abot liyane sing mbutuhake standar IP68.

    Fitur pinunjul saka motor iki bisa digunakake ing lingkungan banget atos ing suhu dhuwur, lembab dhuwur lan kahanan geter.

  • Kulkas Fan Motor -W24

    Kulkas Fan Motor -W24

    Motor iki gampang dipasang lan kompatibel karo macem-macem model kulkas.Iki minangka panggantos sing sampurna kanggo motor penggemar sing rusak utawa rusak, mulihake fungsi pendinginan kulkas lan ndawakake umure.