head_banner
Bisnis Retek kasusun saka telung platform: Motors, Die-Casting lan manufaktur CNC lan kabel harne karo telung situs manufaktur.Motor Retek diwenehake kanggo penggemar omah, ventilasi, prau, pesawat udara, fasilitas medis, fasilitas laboratorium, truk lan mesin otomotif liyane.Sabuk kabel Retek ditrapake kanggo fasilitas medis, mobil, lan peralatan rumah tangga.

W4260A

  • Mantap disapu resik DC Motor-W4260A

    Mantap disapu resik DC Motor-W4260A

    Motor DC Brushed minangka motor sing serbaguna lan efisien sing dirancang kanggo nyukupi kabutuhan akeh industri.Kanthi kinerja, daya tahan, lan linuwih sing luar biasa, motor iki minangka solusi sing sampurna kanggo macem-macem aplikasi kalebu robotika, sistem otomotif, mesin industri, lan liya-liyane.

    Awet kanggo kondisi kerja geter sing atos kanthi tugas kerja S1, poros baja tahan karat, lan perawatan permukaan anodizing kanthi syarat syarat umur 1000 jam.