head_banner
Bisnis Retek kasusun saka telung platform: Motors, Die-Casting lan manufaktur CNC lan kabel harne karo telung situs manufaktur.Motor Retek diwenehake kanggo penggemar omah, ventilasi, prau, pesawat udara, fasilitas medis, fasilitas laboratorium, truk lan mesin otomotif liyane.Sabuk kabel Retek ditrapake kanggo fasilitas medis, mobil, lan peralatan rumah tangga.

Produk & Layanan

  • Njaba rotor motor-W4215

    Njaba rotor motor-W4215

    Motor rotor njaba minangka motor listrik sing efisien lan dipercaya sing digunakake ing produksi industri lan peralatan rumah tangga.Prinsip inti yaiku nyelehake rotor ing njaba motor.Iku nggunakake desain rotor njaba majeng kanggo nggawe motor luwih stabil lan efisien sak operasi.Motor rotor njaba nduweni struktur kompak lan kapadhetan daya dhuwur, saéngga bisa nyedhiyakake output daya sing luwih gedhe ing papan sing winates.Ing aplikasi kayata drone lan robot, motor rotor njaba nduweni kaluwihan saka Kapadhetan daya dhuwur, torsi dhuwur lan efisiensi dhuwur, supaya pesawat bisa terus mabur kanggo dangu, lan kinerja robot uga wis apik.

  • Njaba rotor motor-W4920A

    Njaba rotor motor-W4920A

    Motor tanpa sikat rotor njaba yaiku jinis aliran aksial, motor sinkron permanen, motor komutasi tanpa sikat.Utamane kasusun saka rotor njaba, stator njero, magnet permanen, komutator elektronik lan bagean liyane, amarga massa rotor njaba cilik, wayahe inersia cilik, kacepetan dhuwur, kecepatan respon cepet, supaya Kapadhetan daya luwih saka 25% luwih dhuwur tinimbang motor rotor utama.

    Motor rotor njaba digunakake ing macem-macem aplikasi, kalebu nanging ora winates ing: kendaraan listrik, drone, peralatan omah, mesin industri, lan aerospace.Kapadhetan daya dhuwur lan efisiensi dhuwur ndadekake motor rotor eksternal dadi pilihan pisanan ing pirang-pirang lapangan, nyedhiyakake output daya sing kuat lan nyuda konsumsi energi.

  • Njaba rotor motor-W6430

    Njaba rotor motor-W6430

    Motor rotor njaba minangka motor listrik sing efisien lan dipercaya sing digunakake ing produksi industri lan peralatan rumah tangga.Prinsip inti yaiku nyelehake rotor ing njaba motor.Iku nggunakake desain rotor njaba majeng kanggo nggawe motor luwih stabil lan efisien sak operasi.Motor rotor njaba nduweni struktur kompak lan kapadhetan daya dhuwur, saéngga bisa nyedhiyakake output daya sing luwih gedhe ing papan sing winates.Uga duwe gangguan sing sithik, geter sing sithik lan konsumsi energi sing sithik, saengga bisa nindakake kanthi apik ing macem-macem skenario aplikasi.

     

    Motor rotor eksternal akeh digunakake ing pembangkit tenaga angin, sistem AC, mesin industri, kendaraan listrik lan lapangan liyane.Kinerja sing efisien lan dipercaya ndadekake bagean penting saka macem-macem peralatan lan sistem.

  • W100113A

    W100113A

    Motor DC tanpa sikat iki minangka motor efisiensi dhuwur, kurang gangguan, kurang pangopènan sing umum digunakake ing kendaraan listrik industri.Iki nggunakake teknologi tanpa sikat canggih kanggo ngilangi sikat karbon ing motor DC tradisional, nyuda mundhut energi lan gesekan, saéngga ningkatake efisiensi lan kinerja.Motor iki bisa dikontrol dening pengontrol, sing ngontrol kacepetan lan kemudi motor miturut kabutuhan pangguna.Motor iki uga nawakake linuwih lan umur dawa, dadi pilihan pisanan ing akeh aplikasi.

    Motor tanpa sikat iki ditondoi kanthi efisiensi dhuwur, linuwih lan biaya pangopènan sing murah, sing nyukupi syarat utama mayoritas pangguna kanggo motor tanpa sikat.

  • Blower Pemanasan Brushless DC Motor-W8520A

    Blower Pemanasan Brushless DC Motor-W8520A

    Motor pemanas blower minangka komponèn saka sistem pemanas sing tanggung jawab kanggo nyopir aliran udara liwat saluran saluran kanggo nyebarake hawa anget ing saindhenging papan.Biasane ditemokake ing tungku, pompa panas, utawa unit AC.Motor pemanas blower kasusun saka motor, bilah kipas, lan omah.Nalika sistem dadi panas diaktifake, motor miwiti lan muter glathi penggemar, nggawe pasukan nyedhot sing ndudohke online menyang sistem.Udhara banjur digawe panas dening unsur panas utawa exchanger panas lan di-push metu liwat ductwork kanggo anget wilayah dikarepake.

    Awet kanggo kondisi kerja geter sing atos kanthi tugas kerja S1, poros baja tahan karat, lan perawatan permukaan anodizing kanthi syarat syarat umur 1000 jam.

  • Mantap disapu resik DC Motor-D78741A

    Mantap disapu resik DC Motor-D78741A

    Seri D78 iki disapu resik motor DC (Dia. 78mm) Applied kahanan kerja kaku ing alat daya, karo kualitas padha mbandingaken kanggo merek amba liyane nanging biaya-efektif kanggo dolar nyimpen.

    Awet kanggo kondisi kerja geter sing atos kanthi tugas kerja S1, poros baja tahan karat, lan perawatan permukaan anodizing kanthi syarat syarat umur 1000 jam.

  • Motor induksi-LE13835M23-001

    Motor induksi-LE13835M23-001

    Motor induksi minangka mesin listrik sing kuat lan efisien sing akeh digunakake ing macem-macem aplikasi industri lan komersial.Desain inovatif lan teknologi canggih ndadekake bagean penting saka macem-macem mesin lan peralatan.Fitur canggih lan desain kasar ndadekake aset sing penting kanggo bisnis sing pengin ngoptimalake operasi lan entuk panggunaan energi sing lestari.

     

    Apa digunakake ing manufaktur, HVAC, perawatan banyu utawa energi sing bisa dianyari, motor induksi menehi kinerja lan linuwih sing unggul, dadi investasi sing cerdas kanggo bisnis ing macem-macem industri.

  • Motor DC Brushless Kuwat–W3650A

    Motor DC Brushless Kuwat–W3650A

    Motor DC sikat seri W36 iki ngetrapake kahanan kerja sing kaku ing pembersih robot, kanthi kualitas sing padha karo merek gedhe liyane nanging larang regane kanggo ngirit dolar.

    Awet kanggo kondisi kerja geter sing atos kanthi tugas kerja S1, poros baja tahan karat, lan perawatan permukaan anodizing kanthi syarat syarat umur 1000 jam.

  • Induksi motor-LN9430M12-001

    Induksi motor-LN9430M12-001

    Motor induksi minangka keajaiban teknik sing nggunakake prinsip induksi elektromagnetik kanggo nyedhiyakake kinerja sing kuat lan efisien ing macem-macem aplikasi.Motor sing serbaguna lan dipercaya iki minangka landasan mesin industri lan komersial modern lan nawakake akeh kaluwihan sing ndadekake komponen penting ing sistem lan peralatan sing ora kaetung.

     

    motor induksi minangka bukti kepinteran teknik, nyedhiyakake linuwih, efisiensi lan adaptasi sing ora ana tandhingane ing macem-macem aplikasi.Apa daya mesin industri, sistem HVAC utawa fasilitas perawatan banyu, komponen penting iki terus kanggo drive kemajuan lan inovasi ing industri kaetung.

  • Mantap disapu resik DC Motor-W4260A

    Mantap disapu resik DC Motor-W4260A

    Motor DC Brushed minangka motor sing serbaguna lan efisien sing dirancang kanggo nyukupi kabutuhan akeh industri.Kanthi kinerja, daya tahan, lan linuwih sing luar biasa, motor iki minangka solusi sing sampurna kanggo macem-macem aplikasi kalebu robotika, sistem otomotif, mesin industri, lan liya-liyane.

    Awet kanggo kondisi kerja geter sing atos kanthi tugas kerja S1, poros baja tahan karat, lan perawatan permukaan anodizing kanthi syarat syarat umur 1000 jam.

  • Motor induksi-Y124125A-115

    Motor induksi-Y124125A-115

    Motor induksi minangka jinis motor listrik umum sing nggunakake prinsip induksi kanggo ngasilake gaya rotasi.Motor kasebut umume digunakake ing aplikasi industri lan komersial amarga efisiensi lan linuwih sing dhuwur.Prinsip kerja motor induksi adhedhasar hukum induksi elektromagnetik Faraday.Nalika arus listrik ngliwati kumparan, medan magnet sing puteran digawe.Medan magnet iki nyebabake arus eddy ing konduktor, saéngga ngasilake gaya puteran.Desain iki ndadekake motor induksi cocog kanggo nyopir macem-macem peralatan lan mesin.

     

    Motor induksi kita ngalami kontrol lan tes kualitas sing ketat kanggo njamin kualitas produk sing stabil lan dipercaya.Kita uga nyedhiyakake layanan khusus, ngatur motor induksi kanthi spesifikasi lan model sing beda-beda miturut kabutuhan pelanggan.

  • Window Opener Brushless DC Motor-W8090A

    Window Opener Brushless DC Motor-W8090A

    Motor tanpa sikat dikenal kanthi efisiensi dhuwur, operasi sing tenang, lan umur layanan sing dawa.Motor kasebut dibangun nganggo kothak gear cacing turbo sing kalebu gear tembaga, nggawe tahan lan tahan lama.Kombinasi motor tanpa sikat iki kanthi kothak gear cacing turbo njamin operasi sing lancar lan efisien, tanpa mbutuhake pangopènan biasa.

    Awet kanggo kondisi kerja geter sing atos kanthi tugas kerja S1, poros baja tahan karat, lan perawatan permukaan anodizing kanthi syarat syarat umur 1000 jam.