head_banner
Bisnis Retek kasusun saka telung platform: Motors, Die-Casting lan manufaktur CNC lan kabel harne karo telung situs manufaktur.Motor Retek diwenehake kanggo penggemar omah, ventilasi, prau, pesawat udara, fasilitas medis, fasilitas laboratorium, truk lan mesin otomotif liyane.Sabuk kabel Retek ditrapake kanggo fasilitas medis, mobil, lan peralatan rumah tangga.

Gear Motors

  • Window Opener Brushless DC Motor-W8090A

    Window Opener Brushless DC Motor-W8090A

    Motor tanpa sikat dikenal kanthi efisiensi dhuwur, operasi sing tenang, lan umur layanan sing dawa.Motor kasebut dibangun nganggo kothak gear cacing turbo sing kalebu gear tembaga, nggawe tahan lan tahan lama.Kombinasi motor tanpa sikat iki kanthi kothak gear cacing turbo njamin operasi sing lancar lan efisien, tanpa mbutuhake pangopènan biasa.

    Awet kanggo kondisi kerja geter sing atos kanthi tugas kerja S1, poros baja tahan karat, lan perawatan permukaan anodizing kanthi syarat syarat umur 1000 jam.

  • Mantap disapu resik DC Motor-W4260A

    Mantap disapu resik DC Motor-W4260A

    Motor DC Brushed minangka motor sing serbaguna lan efisien sing dirancang kanggo nyukupi kabutuhan akeh industri.Kanthi kinerja, daya tahan, lan linuwih sing luar biasa, motor iki minangka solusi sing sampurna kanggo macem-macem aplikasi kalebu robotika, sistem otomotif, mesin industri, lan liya-liyane.

    Awet kanggo kondisi kerja geter sing atos kanthi tugas kerja S1, poros baja tahan karat, lan perawatan permukaan anodizing kanthi syarat syarat umur 1000 jam.

  • Motor DC Brushless Kuwat–W3650A

    Motor DC Brushless Kuwat–W3650A

    Motor DC sikat seri W36 iki ngetrapake kahanan kerja sing kaku ing pembersih robot, kanthi kualitas sing padha karo merek gedhe liyane nanging larang regane kanggo ngirit dolar.

    Awet kanggo kondisi kerja geter sing atos kanthi tugas kerja S1, poros baja tahan karat, lan perawatan permukaan anodizing kanthi syarat syarat umur 1000 jam.

  • Precise BLDC Motor-W3650PLG3637

    Precise BLDC Motor-W3650PLG3637

    Motor DC tanpa sikat seri W36 iki (Dia. 36mm) ngetrapake kahanan kerja sing kaku ing kontrol otomotif lan aplikasi panggunaan komersial.

    Awet kanggo kondisi kerja geter sing atos kanthi tugas kerja S1, poros baja tahan karat, lan perawatan permukaan anodisasi kanthi syarat syarat umur 20000 jam.

  • Printer Inkjet Kualitas Tinggi BLDC Motor-W2838PLG2831

    Printer Inkjet Kualitas Tinggi BLDC Motor-W2838PLG2831

    Motor DC tanpa sikat seri W28 iki (Dia. 28mm) ngetrapake kahanan kerja sing kaku ing kontrol otomotif lan aplikasi panggunaan komersial.

    Motor ukuran iki populer banget lan grapyak kanggo pangguna amarga ekonomi relatif lan kompak dibandhingake karo motor tanpa sikat ukuran gedhe lan motor sikat, sing nganggo batang baja tahan karat lan syarat syarat umur 20000 jam.

  • Intelligent Robust BLDC Motor-W4260PLG4240

    Intelligent Robust BLDC Motor-W4260PLG4240

    Motor DC tanpa sikat seri W42 iki ngetrapake kahanan kerja sing kaku ing kontrol otomotif lan aplikasi panggunaan komersial.Fitur kompak sing akeh digunakake ing lapangan otomotif.

  • Kuwat Yacht Motor-D68160WGR30

    Kuwat Yacht Motor-D68160WGR30

    Dhiameter awak motor 68mm dilengkapi kotak gear planet kanggo ngasilake torsi sing kuat, bisa digunakake ing pirang-pirang lapangan kayata yacht, pembuka lawang, tukang las industri lan liya-liyane.

    Ing kahanan kerja sing atos, bisa uga digunakake minangka sumber daya angkat sing diwenehake kanggo kapal kacepetan.

    Uga tahan kanggo kondisi kerja geter sing atos kanthi tugas kerja S1, poros baja tahan karat, lan perawatan permukaan anodisasi kanthi syarat syarat umur 1000 jam.

  • Motor Sinkron -SM5037

    Motor Sinkron -SM5037

    Iki Sinkron CilikMotordiwenehake karo stator nduwurke tumpukan tatu watara inti stator, kang karo linuwih dhuwur, efficiency dhuwur lan bisa terus-terusan.Iki digunakake kanthi wiyar ing industri otomasi, logistik, jalur perakitan lan liya-liyane.

  • Motor Sinkron -SM6068

    Motor Sinkron -SM6068

    Iki Sinkron cilikMotordiwenehake karo stator nduwurke tumpukan tatu watara inti stator, kang karo linuwih dhuwur, efficiency dhuwur lan bisa terus-terusan.Iki digunakake kanthi wiyar ing industri otomasi, logistik, jalur perakitan lan liya-liyane.

  • Kuwat Nyedhot Pump Motor-D64110WG180

    Kuwat Nyedhot Pump Motor-D64110WG180

    Dhiameter awak motor 64mm dilengkapi kotak gear planet kanggo ngasilake torsi sing kuat, bisa digunakake ing pirang-pirang lapangan kayata pembuka lawang, tukang las industri lan liya-liyane.

    Ing kahanan kerja sing atos, bisa uga digunakake minangka sumber daya angkat sing diwenehake kanggo kapal kacepetan.

    Uga tahan kanggo kondisi kerja geter sing atos kanthi tugas kerja S1, poros baja tahan karat, lan perawatan permukaan anodisasi kanthi syarat syarat umur 1000 jam.

  • Motor Induksi Fase Tunggal-SP90G90R180

    Motor Induksi Fase Tunggal-SP90G90R180

    Motor gear DC, adhedhasar motor DC biasa, ditambah kotak pengurangan gear sing ndhukung.Fungsi reducer gear yaiku nyedhiyakake kacepetan sing luwih murah lan torsi sing luwih gedhe.Ing wektu sing padha, rasio pengurangan gearbox sing beda bisa nyedhiyakake kecepatan lan wektu sing beda.Iki ningkatake tingkat panggunaan motor DC ing industri otomatisasi.Motor reduksi nuduhake integrasi reducer lan motor (motor).Badan terintegrasi jinis iki uga bisa diarani motor gear utawa motor gear.Biasane, disedhiyakake ing set lengkap sawise perakitan terpadu dening produsen reducer profesional.Pengurangan motor digunakake ing industri baja, industri mesin lan liya-liyane.Kauntungan nggunakake motor reduksi yaiku nyederhanakake desain lan ngirit ruang.

  • Motor Induksi Fase Tunggal-SP90G90R15

    Motor Induksi Fase Tunggal-SP90G90R15

    Motor gear DC, adhedhasar motor DC biasa, ditambah kotak pengurangan gear sing ndhukung.Fungsi reducer gear yaiku nyedhiyakake kacepetan sing luwih murah lan torsi sing luwih gedhe.Ing wektu sing padha, rasio pengurangan gearbox sing beda bisa nyedhiyakake kecepatan lan wektu sing beda.Iki ningkatake tingkat panggunaan motor DC ing industri otomatisasi.Motor reduksi nuduhake integrasi reducer lan motor (motor).Badan terintegrasi jinis iki uga bisa diarani motor gear utawa motor gear.Biasane, disedhiyakake ing set lengkap sawise perakitan terpadu dening produsen reducer profesional.Pengurangan motor digunakake ing industri baja, industri mesin lan liya-liyane.Kauntungan nggunakake motor reduksi yaiku nyederhanakake desain lan ngirit ruang.