head_banner
Bisnis Retek kasusun saka telung platform: Motors, Die-Casting lan manufaktur CNC lan kabel harne karo telung situs manufaktur.Motor Retek diwenehake kanggo penggemar omah, ventilasi, prau, pesawat udara, fasilitas medis, fasilitas laboratorium, truk lan mesin otomotif liyane.Sabuk kabel Retek ditrapake kanggo fasilitas medis, mobil, lan peralatan rumah tangga.

D91127

  • Mantap disapu resik DC Motor-D91127

    Mantap disapu resik DC Motor-D91127

    Motor DC disapu resik nawakake kaluwihan kaya biaya-efektifitas, linuwih lan mathuk kanggo lingkungan operasi nemen.Salah sawijining keuntungan gedhe sing diwenehake yaiku rasio torsi-kanggo-inersia sing dhuwur.Iki ndadekake akeh motor DC disapu resik cocok kanggo aplikasi sing mbutuhake tingkat torsi dhuwur ing kacepetan kurang.

    Seri D92 iki disapu resik DC motor (Dia. 92mm) Applied kanggo kahanan apa kaku ing aplikasi komersial lan industri kayata mesin thrower tenis, grinders tliti, mesin otomotif lan etc.