head_banner
Bisnis Retek kasusun saka telung platform: Motors, Die-Casting lan manufaktur CNC lan kabel harne karo telung situs manufaktur.Motor Retek diwenehake kanggo penggemar omah, ventilasi, prau, pesawat udara, fasilitas medis, fasilitas laboratorium, truk lan mesin otomotif liyane.Sabuk kabel Retek ditrapake kanggo fasilitas medis, mobil, lan peralatan rumah tangga.

W4215

  • Njaba rotor motor-W4215

    Njaba rotor motor-W4215

    Motor rotor njaba minangka motor listrik sing efisien lan dipercaya sing digunakake ing produksi industri lan peralatan rumah tangga.Prinsip inti yaiku nyelehake rotor ing njaba motor.Iku nggunakake desain rotor njaba majeng kanggo nggawe motor luwih stabil lan efisien sak operasi.Motor rotor njaba nduweni struktur kompak lan kapadhetan daya dhuwur, saéngga bisa nyedhiyakake output daya sing luwih gedhe ing papan sing winates.Ing aplikasi kayata drone lan robot, motor rotor njaba nduweni kaluwihan saka Kapadhetan daya dhuwur, torsi dhuwur lan efisiensi dhuwur, supaya pesawat bisa terus mabur kanggo dangu, lan kinerja robot uga wis apik.