Torsi Dhuwur Otomotif Listrik BLDC Motor-W5795

Katrangan singkat:

Motor DC tanpa sikat seri W57 iki (Dia. 57mm) ngetrapake kahanan kerja sing kaku ing kontrol otomotif lan aplikasi panggunaan komersial.

Motor ukuran iki populer banget lan loropaken kanggo pangguna amarga ekonomi relatif lan kompak dibandhingake karo motor tanpa sikat ukuran gedhe lan motor sikat.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Produk iki minangka motor DC tanpa sikat sing efisien dhuwur, bahan magnet kalebu NdFeB (Neodymium Ferrum Boron) lan magnet standar dhuwur sing diimpor saka Jepang sing ningkatake efisiensi dibandhingake karo motor liyane sing kasedhiya ing pasar.Bantalan kualitas paling dhuwur kanthi muter pungkasan sing ketat nambah kinerja presisi.

Dibandhingake karo motor dc sing disapu resik, duwe kaluwihan kaya ing ngisor iki:

● Kinerja lan efisiensi dhuwur - BLDC umume luwih efisien tinimbang mitra sing disikat.Padha nggunakake kabisan elektronik, ngidini kanggo kontrol cepet lan tepat saka kacepetan lan posisi motor.
● Daya tahan - Ana bagean obah luwih sithik sing ngontrol motor tanpa sikat tinimbang PMDC, dadi luwih tahan kanggo nyandhang lan kena pengaruh.Dheweke ora rentan kanggo burnout amarga sparking sing asring ditemoni dening motor sikat, nggawe umure luwih apik.
● Kurang gangguan - Motor BLDC beroperasi luwih tenang amarga ora duwe sikat sing terus-terusan kontak karo komponen liyane.

Spesifikasi Umum

● Range Tegangan: 12VDC, 24VDC, 36VDC, 48VDC.

● Daya Output: 15~300 watt.

● Tugas: S1, S2.

● Range Kacepetan: nganti 6.000 rpm.

● Suhu Operasional: -20°C nganti +40°C.

● Kelas Insulasi: Kelas B, Kelas F.

● Jinis bantalan: bantalan bal merek tahan lama.

● Bahan poros opsional: #45 Baja, Baja Tahan Karat, Cr40.

● Perawatan lumahing omah opsional: Powder Coated, Electroplating, Anodizing.

● Jinis Omah: IP67, IP68.

● RoHS lan Reach Compliant.

Aplikasi

MESIN POTONGAN, MESIN DISPENSER, PRINTER, MESIN ETANG KERTAS, MESIN ATM LAN DLL.

aplikasi
aplikasi2

ukuran

W5767_cr

Pagelaran Khas

barang

Unit

Model

W5737

W5747

W5767

W5787

W57107

Jumlah Fase

Urutane

3

Jumlah Kutub

Kutub

4

Tegangan Rated

VDC

36

Rated Speed

RPM

4000

Torsi Rated

Nm

0,055

0.11

0.22

0.33

0.44

Rated Saiki

AMP

1.2

2

3.6

5.3

6.8

Daya Rated

W

23

46

92

138

184

Torsi Puncak

Nm

0.16

0.33

0.66

1

1.32

Arus Puncak

AMP

3.5

6.8

11.5

15.5

20.5

EMF mburi

V/Krpm

7.8

7.7

7.4

7.3

7.1

Torsi Konstan

Nm/A

0,074

0.073

0.07

0.07

0,068

Rotor Interia Kab

g.cm2

30

75

119

173

230

Dawane awak

mm

37

47

67

87

107

Bobot

kg

0.33

0.44

0.75

1

1.25

Sensor

Honeywell

Kelas Isolasi

B

Derajat Pangreksan

IP30

Suhu panyimpenan

-25 ~ + 70 ℃

Suhu operasi

-15 ~ + 50 ℃

Kelembapan Kerja

<85%RH

Lingkungan Kerja

Ora langsung suryo srengenge, gas non-korosif, kabut lenga, ora bledug

Altitude

<1000m

Kurva khas @36VDC

W4241_cr

FAQ

1. Apa rega sampeyan?

Prices kita tundhuk specification gumantung syarat technical.Kita bakal menehi tawaran kanthi jelas ngerti kahanan kerja lan syarat teknis.

2. Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?

Ya, kita mbutuhake kabeh pesenan internasional duwe jumlah pesenan minimal sing terus-terusan.Biasane 1000PCS, nanging kita uga nampa pesenan sing digawe khusus kanthi jumlah sing luwih cilik kanthi biaya sing luwih dhuwur.

3. Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing cocog?

Ya, kita bisa nyedhiyani paling dokumentasi kalebu Certificates of Analysis / Conformance;Asuransi;Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

4. Apa wektu timbal rata-rata?

Kanggo conto, wektu timbal kira-kira 14 dina.Kanggo produksi massal, wektu timbal yaiku 30 ~ 45 dina sawise nampa pembayaran simpenan.Wektu timbal dadi efektif nalika (1) kita wis nampa simpenan, lan (2) kita duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan.Yen wektu timbal kita ora cocog karo tenggat wektu sampeyan, bukak syarat sampeyan karo adol sampeyan.Ing kabeh kasus kita bakal nyoba kanggo nampung kabutuhan.Ing sawetara kasus, kita bisa nindakake.

5. Apa jinis cara pembayaran sampeyan nampa?

Sampeyan bisa nggawe pembayaran menyang akun bank, Western Union utawa PayPal: 30% simpenan ing advance, 70% imbangan sadurunge kiriman.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita