Torsi Dhuwur Otomotif Listrik BLDC Motor-W4241

Katrangan singkat:

Motor DC tanpa sikat seri W42 iki ngetrapake kahanan kerja sing kaku ing kontrol otomotif lan aplikasi panggunaan komersial.Fitur kompak sing akeh digunakake ing lapangan otomotif.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Teknologi motor DC Brushless nawakake sawetara kaluwihan kalebu rasio torsi dhuwur kanggo bobot, efisiensi lan linuwih, gangguan swara lan umur luwih dawa dibandhingake karo motor DC sing disapu.Gerakan Retek nawakake macem-macem teknologi motor BLDC kualitas dhuwur kayata Slotted, Flat lan motor voltase sithik kanthi ukuran saka diameter 28 nganti 90mm.Motor DC tanpa sikat kita nawakake Kapadhetan torsi dhuwur lan kapabilitas volume dhuwur lan kabeh model kita bisa disesuaikan kanggo nyukupi kabutuhan khusus sampeyan.

Spesifikasi Umum

● Range Tegangan: 12VDC, 24VDC, 36VDC, 48VDC.

● Daya Output: 15~150 watt.

● Tugas: S1, S2.

● Range Kacepetan: 1000 nganti 6.000 rpm.

● Suhu Operasional: -20°C nganti +40°C.

● Kelas Insulasi: Kelas B, Kelas F.

● Tipe bantalan: bantalan SKF, NSK.

● Bahan poros: #45 Baja, Baja Tahan Karat, Cr40.

● perawatan lumahing omah opsional: Powder Coated, Painting.

● Jinis Omah: IP67,IP68.

● RoHS lan Reach Compliant.

Aplikasi

MESIN CNC TABLE, MESIN nglereni, DISPENSER, PRINTERS, PAPER MESIN ngetung, MESIN ATM lan etc.

dispenser
printer

ukuran

W4241_cr1

Kinerja Khas

barang

Unit

Model

W4241

W4261

W4281

W42100

Jumlah Fase

Urutane

3

Jumlah Kutub

Kutub

8

Tegangan Rated

VDC

24

Rated Speed

RPM

4000

Torsi Rated

Nm

0,0625

0.125

0.185

0.25

Rated Saiki

AMP

1.8

3.3

4.8

6.3

Daya Rated

W

26

52.5

77.5

105

Torsi Puncak

Nm

0.19

0.38

0.56

0.75

Arus Puncak

AMP

5.4

10.6

15.5

20

EMF mburi

V/Krpm

4.1

4.2

4.3

4.3

Torsi Konstan

Nm/A

0.039

0.04

0.041

0.041

Rotor Interia Kab

g.cm2

24

48

72

96

Dawane awak

mm

41

61

81

100

Bobot

kg

0.3

0.45

0.65

0.8

Sensor

Honeywell

Kelas Isolasi

B

Derajat Pangreksan

IP30

Suhu panyimpenan

-25 ~ + 70 ℃

Suhu operasi

-15 ~ + 50 ℃

Kelembapan Kerja

<85%RH

Lingkungan Kerja

Ora langsung suryo srengenge, gas non-korosif, kabut lenga, ora bledug

Altitude

<1000m

Kurva tipikal

W4241_cr

FAQ

1. Apa rega sampeyan?

Prices kita tundhuk specification gumantung syarat technical.Kita bakal menehi tawaran kanthi jelas ngerti kahanan kerja lan syarat teknis.

2. Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?

Ya, kita mbutuhake kabeh pesenan internasional duwe jumlah pesenan minimal sing terus-terusan.Biasane 1000PCS, nanging kita uga nampa pesenan sing digawe khusus kanthi jumlah sing luwih cilik kanthi biaya sing luwih dhuwur.

3. Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing cocog?

Ya, kita bisa nyedhiyani paling dokumentasi kalebu Certificates of Analysis / Conformance;Asuransi;Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

4. Apa wektu timbal rata-rata?

Kanggo conto, wektu timbal kira-kira 14 dina.Kanggo produksi massal, wektu timbal yaiku 30 ~ 45 dina sawise nampa pembayaran simpenan.Wektu timbal dadi efektif nalika (1) kita wis nampa simpenan, lan (2) kita duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan.Yen wektu timbal kita ora cocog karo tenggat wektu sampeyan, bukak syarat sampeyan karo adol sampeyan.Ing kabeh kasus kita bakal nyoba kanggo nampung kabutuhan.Ing sawetara kasus, kita bisa nindakake.

5. Apa jinis cara pembayaran sampeyan nampa?

Sampeyan bisa nggawe pembayaran menyang akun bank, Western Union utawa PayPal: 30% simpenan ing advance, 70% imbangan sadurunge kiriman.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita