Kuwat Nyedhot Pump Motor-D4070

Katrangan singkat:

Seri D40 iki disapu resik motor DC (Dia. 40mm) Applied kahanan apa kaku ing medical pump nyedhot, karo kualitas padha mbandingaken kanggo merek amba liyane nanging biaya-efektif kanggo dolar nyimpen.

Awet kanggo kondisi kerja geter sing atos kanthi tugas kerja S1, poros baja tahan karat, lan perawatan permukaan anodizing kanthi syarat syarat umur 1000 jam.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Produk iki minangka motor DC disapu resik sing efisien dhuwur, bahan magnet kalebu NdFeB (Neodymium Ferrum Boron) sing ningkatake efisiensi dibandhingake karo motor liyane sing kasedhiya ing pasar.

Motor kasebut uga nggunakake desain slot miring sing ningkatake swara elektromagnetik.

Kanthi nggunakake epoxy terikat, motor bisa digunakake ing kahanan banget atos karo getaran abot kayata pump ventilator ambulans, pump nyedhot lan etc. Ing lapangan medical.

Kita uga nyedhiyakake layanan kanggo nambah kain tameng sing dibungkus motor lan kapasitor kanggo mesthekake yen syarat kerja standar sing cocog karo syarat EMI lan EMC.

Uga tahan kanggo kondisi kerja geter sing atos kanthi tugas kerja S1, poros baja tahan karat, lan perawatan permukaan anodisasi kanthi syarat syarat umur 1000 jam lan kelas IP68 yen perlu.

Spesifikasi Umum

● Range Tegangan: 12VDC,24VDC,130VDC,162VDC

● Daya Output: 15~100 watt

● Tugas: S1, S2

● Range Kacepetan: nganti 10.000 rpm

● Suhu Operasional: -20°C nganti +40°C

● Kelas Isolasi: Kelas B, Kelas F, Kelas H

● Jinis bantalan: bantalan bal merek tahan lama

● Bahan poros opsional: #45 Baja, Baja Tahan Karat, Cr40

● Perawatan lumahing omah opsional: Powder Coated, Electroplating, Anodizing

● Jinis Housing: Air Ventilated, Water Proof IP68.

● Fitur Slot: Skew Slot, Lurus Slot

● Kinerja EMC/EMI: lulus kabeh testing EMC lan EMI.

Aplikasi

POMPA SEDAP, PEMBUKA JENDELA, POMPA DIAPHRAGM, PEMBERSIH VACUUM, PERANGKAP TANAH, KENDARAAN LISTRIK, KERETA GOLF, KEREK, KEREN

Aplikasi1
Aplikasi2

ukuran

D40_DWG

Paramèter

Model Seri D40
voltase dirating V dc 12 24 48
kacepetan Rated rpm 3750 3100 3400
Dirating torsi mN.m 54 57 57
saiki A 2.6 1.2 0.8
Miwiti torsi mN.m 320 330 360
Miwiti saiki A 13.2 5.68 3.97
Ora ana kacepetan mbukak RPM 4550 3800 3950
Ora ana beban saiki A 0.44 0.18 0.12
De-mag saiki A 24 10.5 6.3
Inersia rotor Gcm2 110 110 110
Bobot motor g 490 490 490
dawa motor mm 80 80 80

Kurva khas @12VDC

D4070_cr

FAQ

1. Apa rega sampeyan?

Prices kita tundhuk specification gumantung syarat technical.Kita bakal menehi tawaran kanthi jelas ngerti kahanan kerja lan syarat teknis.

2. Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?

Ya, kita mbutuhake kabeh pesenan internasional duwe jumlah pesenan minimal sing terus-terusan.Biasane 1000PCS, nanging kita uga nampa pesenan sing digawe khusus kanthi jumlah sing luwih cilik kanthi biaya sing luwih dhuwur.

3. Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing cocog?

Ya, kita bisa nyedhiyani paling dokumentasi kalebu Certificates of Analysis / Conformance;Asuransi;Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

4. Apa wektu timbal rata-rata?

Kanggo conto, wektu timbal kira-kira 14 dina.Kanggo produksi massal, wektu timbal yaiku 30 ~ 45 dina sawise nampa pembayaran simpenan.Wektu timbal dadi efektif nalika (1) kita wis nampa simpenan, lan (2) kita duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan.Yen wektu timbal kita ora cocog karo tenggat wektu sampeyan, bukak syarat sampeyan karo adol sampeyan.Ing kabeh kasus kita bakal nyoba kanggo nampung kabutuhan.Ing sawetara kasus, kita bisa nindakake.

5. Apa jinis cara pembayaran sampeyan nampa?

Sampeyan bisa nggawe pembayaran menyang akun bank, Western Union utawa PayPal: 30% simpenan ing advance, 70% imbangan sadurunge kiriman.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita