Motor DC Otomotif sing dipercaya-D5268

Katrangan singkat:

Seri D52 iki disapu resik motor DC (Dia. 52mm) Applied kahanan kerja kaku ing piranti pinter lan mesin financial, karo kualitas padha mbandingaken kanggo jeneng amba liyane nanging biaya-efektif kanggo nyimpen dolar.

Bisa dipercaya kanggo kondisi kerja sing tepat karo tugas kerja S1, batang baja tahan karat, lan permukaan lapisan bubuk ireng kanthi syarat syarat umur 1000 jam.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Produk iki minangka motor DC disapu resik sing efisien dhuwur, kita nawakake rong pilihan magnet: Ferrite lan NdFeB.Yen milih magnet digawe dening NdFeB (Neodymium Ferrum Boron), iku bakal nyedhiyani daya luwih sehat lan kuat saka liyane motor kasedhiya ing pasar.

Rotor wis skewed slot fitur kang nemen nambah gangguan elektromagnetik.

Kanthi nggunakake epoxy terikat, motor bisa digunakake ing kahanan banget atos karo geter abot kaya pump nyedhot lan etc ing lapangan medical.

Kanggo pass testing EMI lan EMC, nambah kapasitor uga pilihan apik yen perlu.

Uga tahan kanggo kondisi kerja geter sing atos kanthi tugas kerja S1, poros baja tahan karat, lan perawatan permukaan lapisan bubuk kanthi syarat umur dawa 1000 jam lan kelas IP68 yen perlu kanthi segel poros tahan banyu.

Spesifikasi Umum

● Range Tegangan: 12VDC, 24VDC, 130VDC, 162VDC.

● Daya Output: 15~100 watt.

● Tugas: S1, S2.

● Range Kacepetan: nganti 10.000 rpm.

● Suhu Operasional: -20°C nganti +40°C.

● Kelas Isolasi: Kelas F, Kelas H.

● Tipe bantalan: bantalan bola, bantalan lengan.

● Bahan poros opsional: #45 Baja, Baja Tahan Karat, Cr40.

● Perawatan lumahing omah opsional: Powder Coating, Electroplating, Anodizing.

● Jinis Omah: IP67, IP68.

● Fitur Slot: Skew Slot, Lurus Slot.

● Kinerja EMC/EMI: Nepaki Standar EMC lan EMI.

● RoHS Compliant.

Aplikasi

POMPA SEDOT, PEMBUKA JENDELA, POMPA DIAPHRAGM, PEMBERSIH VACUUM, TAPET LEMUT, KENDARAAN LISTRIK, KARTUN GOLF, KEREK, KEREN, KAMAR GIGI.

aplikasi2.webp
aplikasi3
Aplikasi1
aplikasi4

ukuran

D5268_dr

Paramèter

Model Seri D40
voltase dirating V dc 12 24 48
kacepetan Rated rpm 3750 3100 3400
Dirating torsi mN.m 54 57 57
saiki A 2.6 1.2 0.8
Miwiti torsi mN.m 320 330 360
Miwiti saiki A 13.2 5.68 3.97
Ora ana kacepetan mbukak RPM 4550 3800 3950
Ora ana beban saiki A 0.44 0.18 0.12
De-mag saiki A 24 10.5 6.3
Inersia rotor Gcm2 110 110 110
Bobot motor g 490 490 490
dawa motor mm 80 80 80

Kurva khas @24VDC

D5268_cr

Profil Perusahaan

Ora kaya supplier motor liyane, sistem teknik Retek nyegah adol motor lan komponen kanthi katalog amarga saben model wis disesuaikan kanggo para pelanggan.Pelanggan yakin manawa saben komponen sing ditampa saka Retek dirancang kanthi spesifikasi sing tepat.Solusi total kita minangka kombinasi inovasi lan kemitraan kerja sing cedhak karo para pelanggan lan pemasok.

Bisnis Retek kasusun saka telung platform: Motors, Die-Casting lan manufaktur CNC lan kabel harne karo telung situs manufaktur.Motor Retek diwenehake kanggo penggemar omah, ventilasi, prau, pesawat udara, fasilitas medis, fasilitas laboratorium, truk lan mesin otomotif liyane.Sabuk kabel Retek ditrapake kanggo fasilitas medis, mobil, lan peralatan rumah tangga.

Sugeng rawuh kanggo ngirim RFQ kanggo penawaran, dipercaya sampeyan bakal nemokake produk lan layanan sing paling larang regane ing Retek!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita